Kyblik, ja sa bojim odpovedat na vsetky tvoje otazky, meriam 165 a vazim juj, neviem, vraj je to najlepsie, ked sa na tejto stranke neporovnavame, ale ak odpoviem, ze nedavno som si skusala 36ku a bola mi velka,pevne verim, ze to postaci.
ahojte :) ste sa paradne rozpisali, a kukam, ze nejake nove (asi) tvaricky sa tu objavili :)
Mishka aka bola prechadzka? :)
Arweenka ahoj moja :) no ako? dari sa? Zlate veci si tu popisala :)
...
:D prave som papala doma pizzu... posledny ten najchutnejsi kusok co som si odkladala nakoniec som dala mamke... a vypila som este predtym pol litra horkeho zaludocneho caju, vraj to pomaha travit, tak som zvedava :))
Inak kain zoe a kyblik, vsak ked ste z BA byvaju tam tie stretka :) mozte si to aj precitat, byva tam tesi a ostatne dievcata odtialo co su z BA.. je to tusim kazdy piatok, si to tu precitajte niekde.. ja byt na vasom mieste ani nevaham :) moze to byt super..mne zatial musi postacit ze vas mam na nete :))
Miška,
a necitis sa apon trosicku silnejsia? A hlavne ked si uz trochu pribrala, a ak som to citala spravne tak mas cislo 36, co je naozaj na tvoj vek malo, nikdy sa nevracaj dozadu, ani len nepomysli na to, ze opat schudnes... Ved aj mne zacina mozog uplne inak pracovat, ked vidim, ze nohavice, ktore mi plantali, su opat dobre, ale hes, hes, so zlymi myslienkami...
miska ved ja mam take iste pocity ako ty, iba s tym rozdielom ze ja som leniva cvičit..necvicim vôbec alebo len velmi malo..a samu ma to nebavi..
Baby tu teda maju stastie, budu mat stretavku v BA:)hned by som dosla