Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kyblik

Palinnka,prepač,to som nevedela.Este raz sa ospravedlnujem
Miska ved to nevadi,že nohavice 34 su ti akurat ved ja neobleciem ani tie,ja mam 36,38

Arweena

lexaurin aj mne pomohol, hlavne po istej udalosti:( uz to tu nechcem rozmazavat...ale predpisala mi ho moja obvodna, nie psychol...viac som si to uz predpisat nedala

natty

Arweena :D hehe nooo kolku zodpovednost si na mna hodila :D ale ja budem len rada ked sa budete tak pekne usmievat, ci uz som tu alebo nie :)) tebe to dneska ide veelmi dobre :) aj to si spravne napisala ze muzi su z Marsu :D s tym suhlasim :D
palinnka.. jj mas pravdu, podla mna je hlupost tu pisat vahy a neviem co... vieme o sebe ze sme chore a to myslim ze staci... vsak je tu mozno niekto kto vazi viac ako ostatne, precita si to a to pochybujem ze mu doda odhodlanie s tym skoncit, skorej naopak.. tak racej :) nespominat ziadne cisla :)) ako tu uz veeeela krat spominala iriska.. :) inak kde sa tula? :)

palinnna

Miši, ja to poznam... pozanm tie stavy, depresie, zufalstvo, myslienky na smrt, ani z jej dotyku som sa nepoucila...Ale uz sa snazim, varim si potajomky zeleninu (pretoze mamina si mysli, ze ked si uvarim zeleninu, to nie je jedlo a som anorekticka, a nedokazem jej to vysvetlil, ze ja nejako musim zacat)a opakujem si tie slova, ze ja to zvladnem.

Arweena

natty čauko:)dnes som tu stravila hadam pol dna, no hrôza:)teraz som si odrezala kusok slaniny, neviem co ma to chyta...ked si dam pohar vinka tak mam hrozne chutky:)

mis.

palinnnka, to je to, z čoho mi je strašne smutno a neviem to prijať:-( Proste nohavice 34 mi už neplantajú, sú mi také akurát. Neviem to prijať:-( V pondelok si pôjdem kúpiť ale o číslo väčšie, budem snáď potom vo väčšej pohode:-(
kýblik,
prechádzka moc nevyšla..Necítila som sa vo svojej koži, a to som si dala tepláky, vestu s kapucou, botasky, mp3..a po 3/4h začalo aj tak pršať:-(