lexaurin aj mne pomohol, hlavne po istej udalosti:( uz to tu nechcem rozmazavat...ale predpisala mi ho moja obvodna, nie psychol...viac som si to uz predpisat nedala
Arweena :D hehe nooo kolku zodpovednost si na mna hodila :D ale ja budem len rada ked sa budete tak pekne usmievat, ci uz som tu alebo nie :)) tebe to dneska ide veelmi dobre :) aj to si spravne napisala ze muzi su z Marsu :D s tym suhlasim :D
palinnka.. jj mas pravdu, podla mna je hlupost tu pisat vahy a neviem co... vieme o sebe ze sme chore a to myslim ze staci... vsak je tu mozno niekto kto vazi viac ako ostatne, precita si to a to pochybujem ze mu doda odhodlanie s tym skoncit, skorej naopak.. tak racej :) nespominat ziadne cisla :)) ako tu uz veeeela krat spominala iriska.. :) inak kde sa tula? :)
Miši, ja to poznam... pozanm tie stavy, depresie, zufalstvo, myslienky na smrt, ani z jej dotyku som sa nepoucila...Ale uz sa snazim, varim si potajomky zeleninu (pretoze mamina si mysli, ze ked si uvarim zeleninu, to nie je jedlo a som anorekticka, a nedokazem jej to vysvetlil, ze ja nejako musim zacat)a opakujem si tie slova, ze ja to zvladnem.
natty čauko:)dnes som tu stravila hadam pol dna, no hrôza:)teraz som si odrezala kusok slaniny, neviem co ma to chyta...ked si dam pohar vinka tak mam hrozne chutky:)
palinnnka, to je to, z čoho mi je strašne smutno a neviem to prijať:-( Proste nohavice 34 mi už neplantajú, sú mi také akurát. Neviem to prijať:-( V pondelok si pôjdem kúpiť ale o číslo väčšie, budem snáď potom vo väčšej pohode:-(
kýblik,
prechádzka moc nevyšla..Necítila som sa vo svojej koži, a to som si dala tepláky, vestu s kapucou, botasky, mp3..a po 3/4h začalo aj tak pršať:-(