ja otravujem aj s avokadom, mnam!
pernik...dakujem,ale necham niekomu.ja radsej take,co len zaludok zamaze...vies popri tom,co zjem! aj tri taniere polievky a este som hladna...skor pazrava :)))
Kedy vstavas, cize zacinas den? Vtedy prve jedlo ranajky a potom nieco kazde 3 hod., podla hodiniek. Obed v case obeda. Aj ked budes v nemocnici, musis nieco so sebou mat.
iriska, keby som si dala tbl. na spanie skôr, tak áno, ale potom som skoro hore:( Moja, nedala by si si perník? Máme doma:-) Pošlem Ti..
Alti,
napr. pomaranč, krajíc chlebu so šunkou.
Ovocie, zelenina, jogurt su fajn. Pridaj k tomu kusok kuracich prsiciek, corn-flaky alebo musli, kusok rybky a jedalnicek je hotovy. Uhuuu, kde ste ostatni? Poradte, opravte, doplnte ;o)
ahoj alti :))
som si práve bola po čaj, lebo už som preliezala spajzu :)) znovu mam chut na coklidu...a to som mala dnes dve 100g!!
miska,spat o 24 hod? a keby si isla spat o 23 a predtym si nieco zjedla,tak zaspis aj o 23 hod?
Vies, moja, mne povedat kaloricky normal, je ako keby nic nepovedat. Jasne, ze cisla ovladam, ale uz davno su pre mna uplne nezaujimave a moja hlava ich jednoducho ignoruje. Cize skus napisat, co zbastis pred spanim : jogurt, zemlu, 20 dkg sunocky, tak som to myslela.