Bulímia,anorexia

Arweena

ja este vyzieram babovku zo včerajska a madre mi pribalila aj štrudlu:)no hanba mi...ale cez vikend vzdy jem viac, cez tyzden zas malo

iris.

ja pozeram zenicha na uteku :))
takze kiky,dve vecere? to je rozumne.hlavne kvoli tomu spanku a potom sa aj spalovanie stale udrziava v chode.to asi preto som stale fit,hoci jem skoro stale.

mis.

kiky, druhá večera....jedávam ju.....babenky, nechajme ten jedálníček tak....ja už niečo vymyslím...kiky, ako sa máš??? A puding- mňam. Ja som dnes mala celý balíček gumových cukríkov, ale nemala som obed, lebo som bola na 3a pol hod prechádzke.

mis.

iriska, to chápem. To isté som mala ráno. Chcela som niečo na chuť, ale nie aby som sa z toho najedla, takže viem, čo máš na mysli. A kapučínko nemáš? Mne to niekedy pomôže, keď som mlsná....a teraz som mlsná furt, keď žerem jak prasa..

kiky

zdravim vas..miši aby si nebola smutna ja prave jem velky puding a to je dneska už druhy..prave pri PPP je dobra aj druha večera lebo s plnšim bruškom sa lepšie spi..to ti možem potvrdiť..keĎ som hladna buď neviem zaspať alebo skoro vstanem

mis.

Alti, ja v nemocnici nebudem....A vstávam ako kedy. Keď sa cez deň prejedám, spím celú noc a vstanem o 8h, keď sa snažím jesť zdravo, idem spať o 24h a o 2h som vyspatá. Je to rôzne..Alti, dnes sa kúpili banány!!!!!!!!!!!!!!!!