miska ja to dôverne poznam...snazim sa nedat sa vytočit s mojou mamou, ona je dost naladova a este k tomu aj baran:)viem ze je to tazke, ale skus sa nad to povzniest a nebrat si nejake vyčitky k srdcu..ze je nahnevana, to je jej problem
kiky,tak aspon trosku humoru tu vnesiem :))
druha alti ani zdaleka! alti kedysi pomahala mne,a potrapila sa poradne!
kyblik,v com nic moc? zacala si liecbu a nedari sa?
miši:veď ok..ja som asi zle myslela lebo ja som asi pred par mesiacmi ešte zvykla jedla nahradzovať že nedam si obed ale dam si toto a toto...teraz už nie..mala by si si fakt zostaviť jedalniček..ja jem presne čo mi mama nabali do školy,čo mam na obed a zase doma mam večeru a medzitym olovrant si kupim to načo mam chuť...už asi mesiac si kupujem to na čom mam chuť!!!chápeš?predtym rozhodli kalorie
kiky, pretože sme doma pohádaní, matka ma nechce, takže som nemala navarené...a keď som prišla z vonku, hneď mi tie dve urobili nervy, plakala som, nemala som chuť na nič, preto som si nič ani nedala...až potom cukríky..Tiež mi nerobí problém si dať po obede- nie teplom cukríky...ja si ich nevyčítam.
mis.:no a to je zle že si nemala obed..viem bolo by ťažke asi dať si aj cukriky aj obed..ja toto už celkom zvladam nehovorim že sa mam uplne dobre to nie ale zas to ani nie je najhoršie..len ma štve že som sa s mojou PPP asi 4 mesiace vobec nepohla ani čo sa vahy tyka a asi ani psychicky