Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

iriska, myslím, že popýtať by si sa na to ísť mohla:-)
kýblik,
nemáš doma urologický, alebo ženský čaj? Alebo žihlavový? Mali by byť močopudné, choď si skusiť navariť a pi ich. Nebola si ani raz na wc? Keď to takto pôjde ďalej, budú Ťa musieť vycievkovať..

kiky

miši: je to zaberak to papanie..ale myslim že teply obed je pre telo lepši a nie vždy teply automaticky znamena kalorickejši..je lepšie sa napapať na obed lebo keď sa najež nevyjedaš cele doobedie,ja si dam olovrant a potom večeru a zistila som že už začinam mať hlad presne v tych istych časovych intervaloch..telo si asi zvyklo

kiky

iris:ja som kukala začiatok a hneď som si tak v duchu povedala že ake by bolo krasne mať take vlasy..podla mna ona ma prirodzene kučerave a ešte jej vizažisti pekne všetko poupravovali

kyblik:no tak teši ma..to si to čo sa ešte s neviem kym ideš stretnuť na Hodžovom??

mis.

Arwi, toto sa nedá ignorovať, ako mi ubližujú...A štrúdelku? Mám žracie dni, takže sem s ňou:-)
kiky, gratulujem!!!!! To je super!!!!! A ja každý deň nahrádzam teplý obed za niečo iné:-( Nejako sa toho ešte neviem zbaviť, zvládnuť normál. jedlo..Vždy si dám blbosti, a na konci zistím, že by to malo aj tak rovnako kalórii ako obed:(...ale aj keď viem toto, mám menej výčitky keď viem, že to nebol teplý obed..Píšem tak chaoticky, snáď sa v tom budeš vyznať:)

iris.

kyblik,
600 ml to je cosi cez pol litra? to si vypila velmi malo za cely den...a podbrusko...mavas nejake problemy?

iris.

ja mam otazku odveci...v tom filme o zenichovi,ak to pozerate,ta hlavna hrdinka ma krasne vlnite vlasy. ako to mozem dosiahnut? aby som nemusela natacat...je taka trvala? mam si doniest fotku tych kucier a ukazat kadernicke?

kyblik

Iriska
Ide o to že som dnes vypila600ml a este som nebola cikat a strasne ma boli podbrusku.Ales jedlom to celkom ide