Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

a teraz sa nechces nieco ucit? doma, napr zdokonalovat v jazyku alebo pihlasit sa na nejaky kurz,kym nenajdes pracu? zamestnalo by ta to...je to dobre na presustredenie mysle.ja na take kurzy chodievam.

minetka

ahoj Arwee, som tu,už po rehabilitácii .-)) Jooj, tak dobre bolo :-)) Také depkové stavy poznám aj ja, ale ked je vonku pekne, je to lepšie...ale niekedy ma cchytia iba tak, z ničoho nič...
Iris, ako to dopadlo s tým syrom? :-)

iris.

ja s nasimi :( ma to vyhody aj nevyhody.ale chystaju sa zmeny,tak dufam,ze to dovtedy nejako vydrzim :)
syr sa mi tiez roztecie,preto ho obalujem 2x v trojobale.a teraz idem vyprazat olomouske,a tie este dam medzi kolieska salamy a az potom 2x obalim.uvidime,co z toho bude. ci nahodou nebude vnutri dutina :))

Arweena

iriska byvam s priatelom, ale ten je do 16 v praci. Doštudovane je uz nastasie davno:)
Vysmazany syr som nemala uz davno, mne sa vzdy roztecie a lepi:)
a ty byvas s kym, ak smiem vediet..aj mne to uslo

iris.

obalujem syr a idem vyprazat...neviem,ci mas prehlad o mojom kuch.umeni,ale ak tam nebudem sediet a cumiet na palacinkar,tak mi zarucene vsetko zhori :(( tak napis a ja kuknem,ked bude hotova aspon prva varka :))

iris.

arwee,bola si sama doma? s priatelom nepôjdete? nejako mi unika, ci zijes sama,viekde na intraku a studujes...moja hlava najderavejsia.pripomen mi,pls.

Arweena

iriska, no k babke radsej nejdem, lebo ta je nakazena teoriami mojej mamy:)nemam uz chut ist von, cele doobeda som sa flakala

iris.

arwee,ahoj!
celkom sa viem vzit do tvojich pocitov premarneneho pekneho dne. pozri na uzkost,tam to rozoberalo viac ludi. takze nebojkaj. a nemozes sa nakopnut ist von? niekde na zahradu,pozriet starych rodicov a podobne? aby si bola aj pozornostou zamestanana niecim prijemnym.

Arweena

na kazdeho pôsobi pekne počasie pozitivne, len na mna lezu nejake depky...mam vacsie vyčitky ked premarnim pekny den ako ten škaredy:( bola som doobeda v meste, vsetci chodia natešeni, len ja ako taka matoha

Arweena

dakujem za mailik minetka, teraz nemam velmi naladu na vypisovanie...ked sa zlepsi, odpisem...inak ta krčna trapi aj mna, mala som chodit na rehabilitacie a magnet či čo a vykaslala som sa na to:(