Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

ahoj minetka, si tu?dnes to nie je bohviečo:( nejako nemam chut do zivota..potrebovala by som pracu, aby som nemyslela na hluposti

minetka

Arwee, prečítala som takmer všetko,a zasa som našla niečo,čo máme spoločné..ja tziež nevraciam stále, mávam aj dobré obdobia..ale potom zväčša príde kríza,ktorá trvá minimálne jeden až dva dni,..
ak osa dnes máš?

lore888

baby, ktoré máte skúsenosti. potrebujem radu. som dosť štíhla, aj ked uplne idealnu postavu nemám no stále si myslím že ešte trošku by som potrebovala schudnuť. nikto si totiž z okolia nevšimol že som schudla4kg. mám výčitky svedomia ked sa večer najem a cvičím skoro každý den. iné problémy nemám. myslíte že mi reálne hrozí anorexia alebo bulímia?dakujem

minetka

Ahoj Natty:-)
Máš pravdu, aj ja vždy teším k psychologičke, vždy ma nabije pozitívnou energiou :-) A pomáha mi uvedomovať si isté veci v živote, a na základe toho ich potom chcem zmeniť, vraví, že najprv treba odbúrať problémy, ktoré mi ťažia dušu, urovnať a npraviť vzťahy, napr. s mamou,a potom sa budem môcť sústrediť na boj s ppp..
Držím dnes palce u psychologičky, ja idem až vo štvrtok .-(
:-)))

natty

minetka :) psychologicka je fajn.. ta tak dobre povzbudi, aspon ta moja... dneska idem, normalne sa tesim... sice ta sama z toho nedostane ale je to dobre :) by sa mohla ku mne nastahovat :D .. inak ahoj :)

minetka

Ahoj babenky, nemám teraz čas, aby som prečítala všetky príspevky, máme veľa práce...tak vás iba narýchlo pozdravím:-)
Víkend bol u mňa celkom fajn,hoci včera večer som zasa zlyhala:-( Inak som sa držala,a psychicky som na tom oveľa lepšie, pomáha asi psychologička :-)
A čo vy? Arwee, ďakujem za mail, dúfam, že *Ti stihnem poobede odpísať, máme tu riadny frmol...
Tak všetkým krásny dník, nech sa vám darí:-)
P.S.: Kiky, veľmi sa teším, že sa Ti tak darí, nech to tak ide aj naďalej,si pre nás inšpiráciou:-)

natty

monie len jej to stale nepripominaj ze je chora... snaz sa jej vtlct do hlavicky aka je krasna, a hlavne ze ju mac mos rada a ze ti na nej zalezi.. a tahaj ju stale nieco roobit.. icst vonku, bavit sa :)) alebo ju vezni spat k sebe, a pokecajte.. teraz iba hovorim ako sa sprava ku mne moja kamoska a ako mi s tym pomaha... a musim povedat, ze to zabera ;)) ... chodi ku psychologovi?