Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

zasa dvakrát...Arwee,niekedy mám aj ja taký pocit, že priateľ ma potrebuje len na jedno...a varenie to nie je :-)) Ale všimla som si, že ked som ja k nemu milá,zlatá, neprenášam naňho svoje depky,je aj on pozorenšjí a milší...takže That´s the key! :-)) Ale chápem,ked celý deň sedíš doma,s depkou,nemáš ani čo oribť,tak verím, že si podráždená,to by som bola aj ja...čo tak nejaký jazykový kurz?

butty

A moja, hlavicku hore! vcera si mi tu pomohla ani nevies ako. keby ste tu do mna vsetky nehudli tak sa dnes este zozieram sama! Dakujem

minetka

Arwee, to je iba zlý deň...neboj, bude to OK, musíš myslieť aspoň trošku pozitívne...viem,ono sa to ľahko hovorí..ja som mala depkové stavy také dva týždne dozadu,a nič nepomáhalo...ale to pekné počasie a spoločný víkend s priateľom ma povzbudili..skús si nájsť niečo, na čo sa budeš tešiť,to fakt pomáha

butty

Arweena: najdes si nieco lepsie urcite!ja tiez niekedy uvazujem nad tym, ale mame tu vyborny kolektiv tak si hovorim ze este chvilu vydrzim:)trosku sa teraz zdokonalujem a vzdelavam aby som mala vacsiu hodnotu:))

Arweena

minetka ja to "niečo" na čo sa mam tešit hladam uz dost dlho. Ked na mna pekne počasie nezabera, tak fakt neviem. Aj frajer mi lezie na nervy!vôbec mi nepomaha a som dobra akurat tak na dve veci:varenie a ...
nejdem vam tu uz kazit naladu svojimi kecami.

minetka

Arwee, to je iba zlý deň...neboj, bude to OK, musíš myslieť aspoň trošku pozitívne...viem,ono sa to ľahko hovorí..ja som mala depkové stavy také dva týždne dozadu,a nič nepomáhalo...ale to pekné počasie a spoločný víkend s priateľom ma povzbudili..skús si nájsť niečo, na čo sa budeš tešiť,to fakt pomáha

Arweena

ja som sa akurat nadlavila zeleninovym šalatom...už mi ani zelenina nechuti.Najradšej by som prespala cely den a netrapila sa

minetka

:-))) Ja so mtiež spala ako zabitá, bola som dosť unavená a šla som spať dosť neskoro...Ale ľudia v mojom okolí sa sťažujú, tak neviem...a u nás sa už zatiahlo .-(
Btw, Butty,odkiaľ si?

timka

ja som spala ako zabita. inokedy som v noci aj 2 hodiny hore a cumim do plafona a teraz somprespala celu noc.
maces? to som nejedla od detstva. ako to chutí. je to take neslane nemastne a asi to ma aj vela kcal nie? ach to moje posadnutie