arwena: ja som dala tomu svojmu na valentina konecne zbohom. tiez somho uz nemala rada, liezol mi na nervy ale takto som zostala uz len ja mama a praca. a samozrejme ppp. Kvoli tomu som tak dlho vahala. ale teraz mi je uz lepsie. hladam si nove znamosti aspon cez net, vypisujem starym spoluziackam a chcem znova zit a nielen v jeho tieni a vzdy sa prisposobovat jemu.
minetka ale ja mam pocit, ze s nim sa v poslednej dobe vôbec neda rozpravat..ale asi ani so mnou. Jednoducho nemame spoločnu reč..sme len ako taki "spolubyvajuci".ja neviem co mam robit..asi to je preto, ze sme spolu 5 rokov a uz sa nikto nesnazi. Kazdy ma svoje problemy
jasne, jazykovy kurz je super, aj ja na jeden chodim! zacvakala som 6000 ale stalo to za to. byvalo mi najhorsie vecer bez priatela, tak minimalne dva dni v tyzdni na to nemyslim, lebo od 7 do 9 drtim anglinu:)
Vidíš, Butty, to je super! Ja začínam chodiť na cvičenie Pilates,vraj to spevní postavu a pomôže proti bolesti chrbta...u nás nemáme také možnosti na kurz, ja už anglinu vcelku ovládam,a napr. nemčinu majú iba pre pokročilých,...nevýhoda malého mesta:-(
hej, ja môzem byt k nemu mila, zlata ale na čo?? mam pocit ze cely zivot sa len pretvarujem..uz to nechcem a nebudem hrat a ked sa mu nepaci, nech ide do kelu!uz mam toho jednoducho pokrk. Bud rada, ze je tvoj priatel taky aky je..ja sa ho aj bojim opustit z toho dôvodu, ze by som ostala absolutne sama.Mamu tam nepočitam:(
:-( Arwee, tak sa s ním skús otvorene porozprávať..povedz mu, ako sa cítiš, aj to, že takto Ti nepomôže...si si ozaj istá, že nechceš vyhľadať odborníka? Mne to fakt pomáha...pouvažuj,moja..
jasne, jazykovy kurz je super, aj ja na jeden chodim! zacvakala som 6000 ale stalo to za to. byvalo mi najhorsie vecer bez priatela, tak minimalne dva dni v tyzdni na to nemyslim, lebo od 7 do 9 drtim anglinu:)
ten môj to sice vie, ale ze by sa niečo zmenilo, sa neda povedat. si mysli, ze mi pomoze, ked mi vravi ako zle vyzeram, alebo mi jednoducho vynada. Takto si ja tu pomoc nepredstavujem. Uz ani neviem, či ho milujem.