Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minnetka

Ja len narýchlo,mám veľa práce...Arwee, viem,ak oti je, predtým som to tak riešila aj ja...teraz nám to klape, takže som šťastná...ale ver mi,bude ti omnoho lepšie samej! S mamkou sa to nedá nijako riešiť?? Ved ak si nájdeš prácu, nebudeš potrebovať cudzie peniaze..a mama sa Ti isto neotočí chrbtom..Neboj,zlatko, je to len zlé obodobie..ale asi a aj trošku bojíš toho, že mama ti bude vyhadzovať na oči, že mala pravdu,však?

Arweena

to bude tazke to vyriesit..mam ho rada ale čo je to milovat?nechcem ho zas vyhodit na ulicu.to si zas nezasluzi. a potrebujem teraz aspon nejake peniaze:( viem som hnusna

butty

minetka ja som chodila teraz tieto tri tyzdne na bodywork a fatburner, ale v nedelu som sa sa zosypala, lebo som zistila, ze som este tlstejsia ako predtym, lebo som sa uz ani do rifli nenatrepala poriadne:( priatel mi sice vravi, ze sa mi tuk premiena na svaly a ze tie su vacsie, ale nejako mu neverim..ale asi budem pokracovat v cviceni, uz len preto, aby som nemyslela na hluposti

Arweena

minet ja tento "problem" odsuvam uz dost dlho..vzdy sa to nejako ututlalo..som slaba na to. Mam fakt pocit, ze mam po...cely zivot

minetka

Tak Arwee, mylsím, že je čas to riešiť...ked ťa vzťah nenapĺňa, iba Ti spôsobuje smútok a trápenie, treba ho skončiť..ešte kým je čas..nechceš predsa byť nešťastná celý život..

minetka

Arwee, tak to už je problém...nemyslela som, že je to až také vážne..v tom prípade by bol olepšierozísť sa..ale zváž to dôkladne,či to nie je iba taký depkový tav...MOjko, myslím si, že keby si bola sama,bolo by ti lepšie...viem, bojíš sa byť sama,ale takto máš iba ďalší dôvod na depku...A ked sa reozhodneš niečo rieč´šiť, čo ťa ťaží, budeš sa cítiť lepšie.