Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

timka
ja si fakt neviem predstavit ze zostanem uplne sama..tak radsej toto ako nič:(( asi by ma to uplne položilo a niečo by som vyviedla. Keby som bola "normalna" asi by som to riesila inač

Arweena

butty ked mam zas neutralnu naladu tak to neriesim..beriem to tak, ako to je. Mozno ani nas vztah uz neviem objektivne posudit..si pripadam niekedy ako vo väzeni,na čo ho vlastne mam?uz nikam spolu nechodime..trči len doma..nema tu tiez ziadnych kamošov, lebo prišiel z BA so mnou do Za..tak sme ako dvaja pustovnici, ktori si lezu na nervy

timka

ide o to, ze za 5 okov asi laska uletela a zostal len zvyk a zvykov sa bojime vzdat. to je napr. akoby si si od dnes nemala umývat vecer zuby.

Arweena

minetka takych prechodnych kriz uz bolo..mam ho rada ale potrebovala by som asi niečo ine. On mi nepomôze..akurat tak este k vacsiemu dnu:( stale sa spolieham, ze sa to vyriesi samo, že to nevydrzi so mnou a odide

minetka

Arwee,zlatko,ale ak máš pocit, že to emá zmysel,tak je lepšie byť sama,nemyslíš?? Ja som tiež neopustila priateľa,lebo som nechcela byť sama,a teraz som rada,lebo je veľmi zlatý a klape nám to...ale ak si si istá,že to nie je iba prechodná kríza, bolo by lepšie byť sama..

Arweena

timka
ja neviem...ja som divna.Niekedy by som ho najradsej zabila.Neviem prečo sme spolu tak dlho..nemame vlastne nič spoločne. On je taky kutil, zahradka a hluposti..ja som zas spoločensky typ a chcem sa bavit a cestovat a nie pol života šetrit na nejaku chatu.Uz mam toho dost. Som zbabela sa s nim rozist..neviem si predstavit byt sama doma a nezamestnana..mama ma uz svoj zivot..Moja buducnost je JA osamela a PPP:((

butty

arwee, musis si byt ista, skus nad tym pouvazovat ked budes mat taku neutralnu naladu...ja mam tiez casto ten pocit, ze vlastne priatela iba vyuzivam, ked mi je smutno...skus si spomenut na vsetky krasne chvile ktore ste spolu prezili...

minetka

Arwee,zlatko,ale ak máš pocit, že to emá zmysel,tak je lepšie byť sama,nemyslíš?? Ja som tiež neopustila priateľa,lebo som nechcela byť sama,a teraz som rada,lebo je veľmi zlatý a klape nám to...ale ak si si istá,že to nie je iba prechodná kríza, bolo by lepšie byť sama..