Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

alpa aspon viem, kde sa mam ist dat skraslit :)) ked uz budes mat mozno niekedy vlastny kozmeticky salon :)) a neboj ono to pojde.. prve tyzdne su najtazsie... uvidis ze to pojde :) a potom si budes hovorit aka si super ze si to dokazala ;)

lucya

natty...no,mne take nieco asi nehrozi...skusala som sa vyvracat a to som mala ruky v hrdela a cokolvek ine som skusala nato,no nic,asi mam silny zaludok

alpa

Mám sa fajn natty, chodím teraz na kozmeticky kurz, takže aspon niečo ma zamestnava. Potom planujem niečo rozbehnúť, po prípade sa zamestnať. Musím stale niečo robiť aby som chytila novy dych alebo chuť do života. Inak niekedy mi tie veci čo robim nedavajú žiadny zmysel...

natty

alpa :))) jj budem rada strasne moc ak sa ti podari s tym vyhrat :)) ani nevies ako sa strasne tesim, ked uz budem z toho konecne vonku... a strasne moc silno dufam ze uz ma to znova nechyti.. ale je to tazke.. nj ako som si navarila.. :) ... hm aj mne uz to tu pomaly lezie na nervy, ked tu pride niekto kto chce pro ana stranky, alebo kto nam chce tu nadavat.. ale netreba sa preto rozculovat :)) aaa okrem tohto, ako sa mas? :))

lucya

natty...no,mne take nieco asi nehrozi...skusala som sa vyvracat a to som mala ruky v hrdela a cokolvek ine som skusala nato,no nic,asi mam silny zaludok

natty

lucya okej... tak dobre... nauc sa vracat, to zabera, po kazdom jedle utekaj na zachod a vsetko vyvracaj... no.. rob to asi tak mesiac a schudnes kopec kil.. potom s tym ale uz neprestanes, lebo zacnes byt na tom zavisla, aj ked budes chciet, nepojde to... bude sa to s tebou tahat dalsie mesiace, roky... az kym ta to uplne neznici.. potom sa to nebude dat tak lahko zastavit, budes chudnut a chudnut az kym nebudes mat 20 kil aj z topankami... budes sice chudunka, ale budes mat pokazene zuby, chore srdce, oblicky, budes sa citit slaba, bude ta boliet kazdy krok, budes mat nehorazne depky, bude ti zle samej zo seba, budes to chciet skoncit, prestane ti menzes a mozno nebudes mat ani deti... tak... ak tak strasne chces schudnut aj napriek tomuto vsetkemu co to prinasa (a to som nehovorila o anorexii este) tak ti v tom zelam vela stastia... a dufam, ze raz nam tu plakat neprides, ze si si znicila cely zivot... ja byt na tvojom mieste, odtialto ihned vypadnem... ale je to tvoj zivot.. chcela si radu, bola som uprimna, tu ju mas... je na tebe ako sa rozhodnes