lucya okej... tak dobre... nauc sa vracat, to zabera, po kazdom jedle utekaj na zachod a vsetko vyvracaj... no.. rob to asi tak mesiac a schudnes kopec kil.. potom s tym ale uz neprestanes, lebo zacnes byt na tom zavisla, aj ked budes chciet, nepojde to... bude sa to s tebou tahat dalsie mesiace, roky... az kym ta to uplne neznici.. potom sa to nebude dat tak lahko zastavit, budes chudnut a chudnut az kym nebudes mat 20 kil aj z topankami... budes sice chudunka, ale budes mat pokazene zuby, chore srdce, oblicky, budes sa citit slaba, bude ta boliet kazdy krok, budes mat nehorazne depky, bude ti zle samej zo seba, budes to chciet skoncit, prestane ti menzes a mozno nebudes mat ani deti... tak... ak tak strasne chces schudnut aj napriek tomuto vsetkemu co to prinasa (a to som nehovorila o anorexii este) tak ti v tom zelam vela stastia... a dufam, ze raz nam tu plakat neprides, ze si si znicila cely zivot... ja byt na tvojom mieste, odtialto ihned vypadnem... ale je to tvoj zivot.. chcela si radu, bola som uprimna, tu ju mas... je na tebe ako sa rozhodnes