Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

timka jj videla som to... asi musim zacat robit nieco ine... alebo ma to mozno drzi len preto ze som teraz sama doma.. ked uz budem opat v skole, tak to snad prejde... teda niezeby som chcela uplne prestat cvicit.. len to vediet trosku kontrolovat...

timka

natty? baches aby si nechytili nutkave obscesie na cvicenia a spalovanie kalorii. ja som to mala tiez (denne 20 km zabehnut a 1000 brusakov a nutilo ma to) nevidela si minule crepiny?

natty

dievcata... teraz papam normalne, zdravo, 5 krat denne ako sa ma... ale nastal jeden neviem ci problem.. som posadnuta cvicenim... len sa najem a musim cvicit.. sedim pri telke a stahujem brusko, ked uz lezim v posteli pred spanim cvicim... az mi to pripada chore...

natty

ahojte chvilku vas tu len tak citam hmmm...
butty to s tou vahou je pravda :) my sme doma nikdy nemali, ale zas ked som potom v 16tke isla ku doktorke a povedala ze mam 81 tak ma to uplne ze polozilo... tak niekedy je asi dobre ju mat doma... no nevjem :)) teraz som ale rada ze ju nemame
xyz aaa miska tu bola nedanvo vraj ma nejake problemy s netom... aj iriska tu bola nedavno :) asi tak ako kazdy tu chodi :)

timka

vsimam si ze sa tu len furt vypitujes minule si klamala ze je v nemocnici a o sebe nikdy nenapises nic, ani sa nikomu neprihovaras, akoby si nas tu len pozorovala

timka

tak asi nie dost casto, lebo vcera tu boli obe. misha mala pokazeny net. a nie som tima. ked ty ani samohlasky nemas CHA

timka

zuju: oplati sa ti kaslat na to a za mesiac, pol roka zas zacat od zaciatku? ppp nemoze nikto tahat donekonecne, (vlastn moze ale ten koniec pride velmi rýchlo)