Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

a nie do fitka nechodim... to sa akosi hanbim... divne.. ja som bola vzdy toho nazoru, ze pojdem do fitka ked schudnem nech sa tam necitim blbo :) ale potom tam uz asi nebudem musiet ist :))

natty

butty no hej... ale za tieto posledne dva dni som urobila vyse tisicky brusakov... rano, po ranajkach, pred desiatov, po desiate, pred obedom.. stale... potom som este pri upratovani bytu drepovala a krutila zadkom.. a vsak :) hmm lepsie myslim ako jest a vracat, jest a vracat.. a stale dokolecka :) teraz uz idem do skoly konecne tam nebudem trapit svoje telo ale mozgove bunky ak nejake este su :))

natty

jj net je moj druhy psycholog... velmi cloveku pomoze ked sa moze vypisat.. aspon je nejako zamestnany a nevymysla kraviny :)

natty

butty nooo... dari sa mi celkom.. az na to cvicenie.. a prestala som uplne jest biele pecivo a rozky a kolace, lebo ma z toho nafukuje... a prisla som na jednu vec :) ked som vracala, bola som sice chuda, ale moje brusko bolo ako zelatina, take mrandlave.. teraz ked papam, som sice trosku probrata, ale taka pevnejsia, nic mi nevylieza, netrasie sa to ako hlupe... snad to cvicenie este nejako tomu napomoze len to musim trosku obmedzit... hmm aj ja sa bojim vikendu... to su same navstevy a vela sa pecie, vela sa vari... je to takze mat kolo seba kopu jedla a cele to do seba nenapchat... ale ked to zvladam ja musi to zvladnut uplne kazdy... aj ty :)) neboj sa da sa to :) len sa treba snazit ;) potom budes v pondelok na seba hrda ze si to dokazala a za ten pocit to stoji ;)
lory018 a ako ti mame pomoct? co ta trapi? niesme jasnovidky