Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

miska prestan si davat take hlupe prezyvky. Aj mna to mrzelo, ked som to tam videla napisane.Ved je to len provokacia.
dnes som zas na plnej čiare zlyhala...mam z toho krvave oči, asi mi nejaka zilka praskla:( idem pozerat supermodelky, nech mam "inspiraciu"

manipulátorka, klamárka

Chilli, ahoj. Ja som bola v Ba 2mes., ak by si chcela nejaké info ako to tam chodí, kľudne napíš.

butty

natty tisicku brusakov??? to asi nieee, to by si myslim mala svalovicu ako hrom:) asi myslis skracovacky nie? to je v pohode, tym inac vela energie nespalis ak ti ide o to...aj drepy su fajn na stehna, ale daj pozor, zatazuju kolienka, skus pri telke skor dvihat nozicky v lahu alebo neviem co potrebujes spevnit...ja chodievam do fitka uz mesiac a tiez som zo zaciatku davala drepy, ale potom ma zacali boliet kolena tak som sa na to vyprdla. a krutit zadkom musis!:)))

natty

no dobre dievcata.. pokecajte tu trosku bezo mna :) musim sa dat doporiadku lebo som este od rana v pyzame a trosku by som aj ucit mala zacat... sice je piatok.. hmmm taaaak sa mi do toho nechce.. pekne piste nech mam co citat ked pridem ;) a nech su to len pekne veci ;)) o tom ako sa vam dari a tak... Myslim na vas nadalej a drzim prsty ako obvikle.. :) drzkajte sa papa