mám 17...ale ja by som skôr potrebovala nejaké terapie,lebo som na tom psychicky dosť zle...a mne povedali,že liečenie trvá 3 mesiace.neviem či to zvládnem.jesť sa môžem naučiť aj sama,nie?
chilli, mne sa do zda byt tiez malo, teda tie aktivity. Nechces skusit Pezinok, ja som tam bola sice s depkou ale boli sme spolu s babami s ppp. Tam bol 2krat denne autogenny trening, skupinove aj individualne terapie a mnoho aktivit(pracovna terapia, rozvicka kazde rano,muzikoterapia). Ak baby neboli moc extremne chude tak chodili po arealy na prechadzky. My sme jedli 3 krat denne a baby s ppp 5krat. To mali navyse nejake ovocie, jogurt alebo nejaky keksik. Myslim, ze sa raz tyzdenne vazili a papali pod dohladom lekarov alebo sestricky. Po nejakom case isli domov na vikend a na izbach nesmeli mat jedlo. Mne sa to zda byt lepsie ako to co pisala klamarka.
A s tym, ze nepapas varenu stravu by bol asi problem, lebo sa tam mas naucit spravne jest a dodavat telu vsetky ziviny. Ale spytaj sa na to v poradni PhDr Krasulovej
Ale môže Ti to pomôcť dostať sa aspoň do režimu v jedle. Budeš pravidelne papať, to by Ti určite pomohlo!!! A ak máš normálnu váhu, nemusíš sa vôbec báť, že by si tam pribrala. Všetky, čo tam majú normálnu váhu, tak nepriberajú z toho jedla, čo tam dávajú, to sa nemusíš vôbec báť!! A dávajú iné jedlo pre anorektičky a iné jedlo pre bulimičky a záchvat. prejedanie. Takže v tomto je to dobré.
Chilli, áno, celý deň hladíš do blba. Učiť sa môžeš, keď Ti dovolia...Treba sa dohodnúť s lekárkou, ona Ti vyhradí na to čas. A to, že si vegetariánka- či čo, to nikoho nezaujíma. Musíš jesť všetko! Ak nie, Tvoja smola, nebudeš mať návštevy, mobil, 10min. vychádzky, nič!
ešte mi nič neprišlo...to sa mi zdá dosť kruté.Ja som totiť vitariánka a nebudem jesť varené jedlo.to v žiadnom prípade.A môžem sa tam učiť?hovoríš,že tam nie je žiadny program,tak ako to tam liečia?to mám akože celý deň hladieť do blba alebo čo?
Chilli, no, už som Ti to napísala vlastne aj sem...už nič iné ani nie je...snáď len ešte to, že keď si tam už viac ako mesiac, papáš všetko, neschovávaš jedlo, nezvraciaš- na čo ale vždy prídu, lebo ty stahovať na wc nesmieš, povolia Ti poldňovú vychádzku...