Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

klamárka

A po každom použití wc Ťa príde skontrolovať sestrička. Zapisuje sa jedlo- koľko si zjedla, spať sa chodí o 21h. Televízor sa môže pozerať len vo vymedzenom čase, je tam tuším 1x za týždeň autogénny tréning, už si to nepamätám všetko...a tuším 2x do týždňa skupinová terapia...koľko máš rokov? Kedy sa tam chystáš?

klamárka

Chilli, keď chceš, napíšem Ti to do mailu. Ale všetky odmeny sú za jedlo- ako ješ. Keď ješ všetko čo Ti dajú, môžeš chodiť denne na 10min. prechádzky, môžeš mať na 2h denne mobil, keď spolupracuješ, môžeš mať návštevy- nie ale každý deň...terapii je veľmi málo, aktivity skoro žiadne..

Chilli

manipulátorka a aký je tam program...musíš tam poriadne jesť?sú tam nejaké terapie?porozprávaj mi všetko prosím ťa

Arweena

anonym 10360 pekne si to napisala, ze moznosť a chut:)mne take nepomaha, mna to neodradza...môžem take veci aj stokrat pozerat

betka20

zjedla som dnes troska viac a dala som si 2 lyzice s 20 kvapkami valocholu a 2 lyzice akehosi ineho pripravku na travenie.priemerna davka je 2 lyzice za den pre mna.Je to hlupost co som urobila? alebo mi to neublizi

anonym_10360

Baby, ktore mate moznost a chut, pozrite si na ct1 o 21.20 13. komnatu Pavly Sudovej. Avizo:V dubnu 2004 se tato modelka stala Miss sympatie ČR. O půl roku později téměř zemřela na mentální anorexii. Vážila pouhých 34 kg. Andrea

manipulátorka, klamárka

Arwi, tá dotyčná asi vedela, čo píše..
Nevešaj hlavu, ja som dnes tiež zlyhala, ale na preháňadlách..a je to možné, že Ti praskla cievka, stáva sa to, veľa som o tom čítala. Aj o tom, že žena môže pri vracaní vyvracať aj krv, v žalúdku sú nejaké bunky a tie môžu tiež praskať. Aj ja sa idem pozerať, "inšpirovať" sa.