Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Timi,to poznám...ked idem jesť, nie je to ako u iných zdravých ľudí, že sa nejedia,a ked majú dosť,prestanú...a aj ked zjedia viac, neriešia to...ja vždy rozmýšľam,čo a akoľko som zejdla,a potom mávam výčitky...niekedy sa mi zdá, že nikdy nebudem vedeiť jesť tak,ako predtým..

juliana

no sme na tom asi rovnako ani ja neviem doma odolat.....ak zacnem sa neviem zastavit....a potom tie vycitky ze s tym koncim uz to bolo naposledy....citim sa slaba a je mi zo seba zle....

minetka

Nuž,ked si písala, že si objímala viackrát wc misu...a už to, že máš zlý vzťah k jedlu, je znakom, že môžeš mať ppp...prečo nenávidíš jedlo? Ved v 14 rokoch nemáš ešte ani dobre vyvinutú postavu, časom sa to zvykne upraviť...

timka

minetka: to nie je tak, to je tak aj u anor. ze kedze dlho nedostavas normalne jedlo do zaludka zanika ti reflex, ktorý vysiela zaludok mozgu ze je hladne alebo sýte. u mna bohuzial zanikol len ten druhy a ten prvy je hadam 10 x silnejsi a total zaseknuty, lebo som hladna furt. aj ked sa najem, aj pocas toho, ked jem.

billušinka

minetka: ahoj ja neviem ci to mam..boze ja som len prisla na to ze jedlo nenavidim a nasi sa za to hnevaju mam 14...

minetka

Vitaj, billusinka...vítam ťa medzi nami,hoci nerada,bolo by lepšie,keby si k nám nemusela patriť.-(
Odkiaľ si,a koľko máš rokov? a ako dlho máš bulímiu?

minetka

Porlbém je,Timi, že to sa musíme naučiť..niekde som čítala,že bulimičky si celkom ničia centrum v mozgu, ktoré kontroluje a signalizuje pocit nasýtenia, preto potom nevedia,kedy majú dosť...niečo na tom možno bude, ja hoci nie som hladná, ked mám "žravku", musím zjesť všetko...

timka

ked nejem doma, nemam problem odolat, ale doma sa neviem ovladat, doma zjem aj 2 x normy, pricom vonku alebo inde len 1/4. doma akoby som sa utrhla z reťaze.