Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

ja by som chcela tiez vediet jest bez vycitiek a nemysliet na to kolko to vazi, alebo to ma kcal. som chcela, aby som mala amneziu a nemapatala si, ze mam strach z jedla, alebo ist na hypnozu a vypnut ten strach.

minetka

Joj kočky, tak to máme rovnaké túžby:-/
Ja bývsm tiež taká nafúknutá, bruško mám ako balón,a to je hlavná príčina,prečo neviem dať wc mise navždy zbohom:-(
Timka, jedávam takmer pravidelne...snažím sa,raňajaky mám stále veľkú misku cereálií Nesquik s medom a mliekom, doobeda nejaké ovocie albo tyčinku /čokoládovú/, obed sa občas prinútim mať aj s polievkou, ale väčšinou jem veci na prírodno,a prílohu skoro nikdy nezjem celú /lvôli brušku:-( /, večer iba nečo malé,napr. syr /cottage,eidam-ten milujem/, alebo niečo sladké,ale malé,nar. šišky,ale max. dve...a nikeedy neodolám a kúpim si malú čokotyčinku...ale tiež je to občas boj...takže až také normálne jedenie to nie je.-(

Arweena

podla tabuliek by som mala mat minimalne o 6-7 kg viac, ale neviem si to predstavit ked teraz sa citim ako balon:( moj sen je jest vsetko bez obmedzeni, vyčitiek a nepribrat ani gram...dobra utopia

timka

a odkedy jes pravidelne? a to si fakt odvtedy nepribrala. a mala si norm. vahu. lebo ja jem len zeleninu a dietne sprostosti a pribrala som. tak sa bojim este aj pozriet na normalne jedlo. uz som rozmylslala nad tym, aky vyznam ma trapit sa a nedat si cestoviny s nivou, ved ked si dam tú nivu so salatom, tak isto priberiem. a este ma aj nafukuje. uz som si na to aj zvykla ze som 2 tyzdne v kuse nafuknuta. vadi mi ked priberiem, a pritom mi vadi ze mam tenke nohy a nemam rit. inak vaha je v norme.

minetka

:-) Timi, to Ti verím, ja v tom tiež mám chaos:-) Ja som nebola na liečení, chodím k psychologičke,a pomáha mi pritaeľ..a trošku sa snažím aj ja sama:-)

timka

minet a ty si teraz bola na lieceni, alebo chodis, alebo sama si zacala a odkedy vlastne. tolko to tu citam, ze uz stracam prehlad

minetka

Arwee, ja to poznám...ked som bola cez víkend preč, teta mi doniesla dezert...a ja som ho hned v nedeľu večer muslea zjesť,inak by som asi ani nezaspala:-( Ked mám proste doma také dobroty,napr. sladkosti, MUSÍM ich zjesť...a stále mám doma med, toho sa neviem dojesť:-)

minetka

Timi, kedysi som mala A,teraz je to B...aj tá moja A bola taká, že som sa najprv prejedla,apotom pár dní hladovala, takže nie čistá A...poviem TI, tiež to nie je pre mňa také bezproblémové zjesť to všetko, ešte také m§sko, nejaké placky,alebo také jedlá,z ktorých sa mi nenafúkne bruško...napr. palacinky...inak mám problém skoro so všetkým:-(

Arweena

najlepsie by bolo, keby som nemala doma nič lakave..zdrave veci ma nelakaju, tych som sa nikdy neprezrala..neviem sa nabazit nezdravych

timka

minetka: hovorila si tu, kolko si jedla, teraz neviem ci si ty mala problem s A alebo B a tusim ze aj mas pod BMI, takze tebe ta marska neuskodi. ale zavidim ti. ja by som nevedela zjest ani tie cestoviny. asi len zeleninu a masko.