Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Timka, ja sa skreslene nevidím! Nechápeš to? Všetko oblečenie mi je tesné! A pred pár týž. mi všetko padalo!!! Úplne všetko! Nenávidím sa za to, ako som sa mohla takto vypasiť. Vyzerám jak nechutné tučné prasa! Včera som stretla jednu sestričku z nemocnice, kde ma doviezla záchranka s tými obličkami. Pýtala sa, ako sa mi darí. Ešte som nič nepovedala a ona na to, že vyzerám dobre, (že som pribrala), že sa mám určite dobre...Tí ľudia sú úplne debilní! Ja každý deň myslím na to, ako sa zabiť, revem, a oni si myslia aká si šťastná, keď priberieš..A čo sa týka včerajšku, nejedla som do večera preto, lebo som bola ubolená z krámov, myslela som, že skapem. Ale pred spaním som zožrala 2keksy, takže zas sa to uložilo všetko do tukov, som "šťastná"! A už mi prosím Ťa prestaň rozprávať, že sa vidím skreslene. Keby som mala 40kg nech sa páči, ale nie pri tejto hmotnosti..A hovorila som Ti to preto že z toho nepriberieš, lebo si jedla len zeleninu, chápeš? Nemám chuť už o tom písať...a nie, preháňadlám som sa nevyhla, a už mi to je jedno. Nech skapem aj hneď...

tien

Ahojte chrumky :o)) davno som tu nebola vidim, ze pisete statocne, ale pozemstan ako ja to nema sancu precitat vsetko bez ujmy na zdravi... Tak aspon stiham poslednu stranku a vidim, ze vas zivot este bavi, co je super :o))

timka

vsak hej, pre mna je uz pohar mlieka jedlo, pre niekoho je to zapijanie ranajok. ja mam jablko ako jedlo, iny to zje len tak bez povsimnutia. a pre mna je rohlik vela, pre moju mamu je to nic. ja si uz ani neviem predstavit ako jedia ostatne zdrave dievcata, a ked vidim niekoho na uilci s bagetou alebo resankou tak sa cudujem ako to moze jest a este pocas chodenia bez vychutnania a myslim si ze urcite potom ide vracat alebo berie nejake spalovace alebo tak. ale pritom to tak nie je.

zuju

aj mna vaha stve velmi ale nelusknem prstom a nezmenim ju, musis timka sama vediet ci jes vela, alebo nie, aku mas kvalitu stravy

zuju

porovnavanie by bolo dobre keby sme kazda jedli to iste ale takto len pletie, pre anorekticku je jeden jogurt tolko ako pre bulimicku desat balikov chipsov, sme odlisne choroby nezabudajte

timka

zuju: ja zas nevidim ze som pribrala (chvalabohu zatial, mam len brucho nafuknute) ale ukazuje mi to vaha. a aj to ma stve.