Timka, ja sa skreslene nevidím! Nechápeš to? Všetko oblečenie mi je tesné! A pred pár týž. mi všetko padalo!!! Úplne všetko! Nenávidím sa za to, ako som sa mohla takto vypasiť. Vyzerám jak nechutné tučné prasa! Včera som stretla jednu sestričku z nemocnice, kde ma doviezla záchranka s tými obličkami. Pýtala sa, ako sa mi darí. Ešte som nič nepovedala a ona na to, že vyzerám dobre, (že som pribrala), že sa mám určite dobre...Tí ľudia sú úplne debilní! Ja každý deň myslím na to, ako sa zabiť, revem, a oni si myslia aká si šťastná, keď priberieš..A čo sa týka včerajšku, nejedla som do večera preto, lebo som bola ubolená z krámov, myslela som, že skapem. Ale pred spaním som zožrala 2keksy, takže zas sa to uložilo všetko do tukov, som "šťastná"! A už mi prosím Ťa prestaň rozprávať, že sa vidím skreslene. Keby som mala 40kg nech sa páči, ale nie pri tejto hmotnosti..A hovorila som Ti to preto že z toho nepriberieš, lebo si jedla len zeleninu, chápeš? Nemám chuť už o tom písať...a nie, preháňadlám som sa nevyhla, a už mi to je jedno. Nech skapem aj hneď...