Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

baby, ak mozem poradit neporovnavajte kto co zjedol, kolko toho zjedol, a taktiez nevyjadrujme sa k tomu, ja som pribrala bez udania vahy, lebo to ze ja som pribrala skutocne vidim len ja, nikto ini

timka

inak mozno si opuchla aj z toho, ze si vysadila prehanadla. citala som to , ze sa to stava, tak nepanikar. a este aj kramy k tomu. tak sa neplas a pekne papaj.
a misi, ja jem do takej 8-8,30 ale ja chodim spat uz o 9. a malo by sa jest naposledy 2 hodiny pred spanim, takze ak ty chodi po polnoci, co je tak urcite (vid vcerajsok a minule a minule...) tak do 10 kludne mozes jest. ja ked poviem niekomu ze som jedla jogurt, tak mi povie, ze to nie je jedlo, ale prichutka, dezertik po jedle.

minetka

Miška,ahoj...zlatko, neviem,čo povedať, ja som dnes jedla cca 150 gramov čokocereálií s mliekom a medom, na desiatu kiwi, na obed 330gramov cestovín s kuracím mäsom a zeleninou a dobila som to Mars tyčinkou...a o cvhvíľku,ked pôjdem z práce, pôdjem si ešte nejakú tyčinku kúpiť...a večer si dám asi 100g eidamu, a ked pôjdem do mesta s kamarátkami, dám si horúcu čokoládu,plus niečo sladké s priateľom..a aako sa poznám, ešte niečo pred spaním..Zlatko, Ty si veľmi štíhlučká, mala by si papať viac, tvoje teplo je veľmi vyčerpané,a môže byť aj opuchnuté, vraj sa to pri hladovaní stáva..

timka

miska ale ani ty sa normalne nevidis! mas skreslene videnie. zaujimave ze inemu povieme ze si chuda a pritom má viac ako my a sebe hovorime prasata. tak isto, mne hovoris, ze to nie je vela co som jedla a pritom ty places nad 1/4 mojej porcie, ze si sa prejedla. to je to skreslene videnie veci súvisiach s nasou osobou a ppp
inak ta vitam. ale o chvilku uz musim ist domov. jedla si dnes neco? a dufam, ze si sa vyhla lekarni

mis.

Chilli, a ty odtiaľto už padaj, lebo tie Tvoje anorektiká mi lezú už na nervy. Asi si si neprečítala nadpis tejto témy..a včera si odpovede už dostala..

mis.

Prečítala som len jednu stranu..Timka, prepáč, ale nechcem sa k včerajšku už vracať, ty nejedávaš neskoro večer ako ja...
Dúfam, že sa vám dnes darí, lebo ja mám chuť skapať..vyzerám jak prasa. A neklamte mi, že nie, nevideli ste ma.

minetka

No Timi, aj my sme asi sestry:_)))) Ja som taká istá, ked ma chytí depka, ledvaže si na seba oblečiem aspoň niečo čisté, silou vôle sa donútim osprchovať,vlasy zopnem do gumičky, nemaľujem sa aspoň tak pro forma a idem..

timka

ja som tiez perfekcionistka, v skole som dokazala plakat za to ze som dostala 1 -.
ale potom zas ked mam obdobie depiek, tak sa dokazem doskrabat a potom si vycitam, ze som si donicila brucho, alebo sa nemalujem, je mi jedno co si obleciem, ci je to ciste (ale zato nechodim ako hastros) len proste nestravim rano hodinu malovanim a fenovanim, ale len nakremujem, linka a cop.