Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

áno, už sme sa vrátili z obeda,a ja som objavila v šuplíku tyčinku Mars,a hoci som bola najedená doplna /cestoviny s kuracím mäsom a zeleninou/, aj tak som ju spásla:-( No des, ja sa tuším nezmením...mám trošku výčitky,ale musím pracovať,takže na hlúposti nemám čas...
Ja tiež poznám veľa ľudí,čo sa zoznámili cez net..aj moje predošlé dva vzťahy začali takto .-)))

timka

no ja nic moc. snazim sa pozitivne mysliet, ale trapim sa kvoli miske, lebo zas vymysla sprostosti.ale ved ju to dufam prejde, tak ako doteraz.
Minet. uz si bola na obede s drahym? inak aj moj posledny skoro 2 rocny vztah, ktorý som ukoncila na valentina zacal cez net. sranda. inak sa uz ludia asi ani nezoznamujú. ale ved sa ani moc inak neda.

minetka

Ja tu straším tiež :-))) Aspoň kým šéf porozmýšľa, čo také by som ešte mala urobiť :-))
Ako sa máte, kočky? :-)

minetka

Ahojte babenky moje, od rána mám toľko roboty, že neviem, čo skôr :-(
Arwee, ahojky, tak Ty ideš do BA? Ty sa máš, tiež by som šla :-)
Timka, ahoj, nemusíš mať depky,ja som večer mala palacinky,a potom ešte dva keksíky a med,tesne pred spaním...ale čo už:-)
Butty,ahoj, ako sa máš? Ja mám tiež v práci blázinec, takže v tom nie si sama:-)
Mishka, ahoj moja zlatá...vôbec,ale vôbec sa nemusíš báť,že priberieš z takého malého množstva!! Ja som mala v nedeľu kompletný obed,predtým v s botu tiež výdatný obed, večer dve šišky, tie donaty z hypernovy, milujem ich!! a potom o 23.00 ešte priateľ vytiahol keksíky,tak sme ich papali,a potom sme hned šli spať,a za celý víkend som nepribrala ani gram!!! A iné dni tiež jedvam viackrát denne, normálne raňajky,obed, a niečo aj večer,pomedzi to malé sladkosti,a nepreiberám...Mishka,musíš niečo papať,aby telo malo z čoho fungovať..a nevieš,kde je IRISKA???
Pekný dník vám všetkým prajem, aj ked už nie taký slnečný...ale my si aj tak urobíme slnečno,že? :-)

butty

aj ja musim este na urady arweenka a rozmyslam ktoreho kolegu s autom zhrabnem. nam tu normalne zacala snezit! inac neviem ci je dobry napad ist dnes do Blavy, lebo ak to bude takto pokracovat, o chvilku tu mame dopravny chaos

timka

ahojte.
MISKA: tak ty mi napises vecer aby som sa netrapila ze som sa zas prejedla a ty sa tu stazujes, kolko si jedla. Vsak to su len ranajky ked sa to tak vezme a jogurt a jablko je desiata. takze si zjedla len 2 jedla a mala by si 5. a okrem toho na ranajky sa dokonca jedava normalne 2-3 rohliky a nie 1 a 50 g eidamu je norm. porica a nie jeden platok, co ma mozno 10g. tak dakujem, teraz mam ja depku, kolko somjedla. este ze nemam net doma, lebo keby som toto vecer citala, tak by som isla spat s este vacsimi depkami.