Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

gretuska :) prave som spraskala do seba tri pomarance... ked uz sa mam prejedat, tak nech je to zdravo :)) dneska som skoro znova spravila chybu... ale nastastie prisla sestra a buchala na vecko ze uz nevydrzi :)) tak som to musela rychlo rychle vzdat :) a dakujem jej, lebo kebyze pride o 10 sekund neskorsie, zacinam teraz znova od znova :)
co ty gretuska? aky si mala dnik? aj u vas je snehu? :)

natty

a jako hovorila wanesa.. niekto by sa tu rad naucil opak... mne staci len si povedat/pomysliet, a vsetko ide hned von... a nemusim si ani paprce strkat do ust... kebyze to mam ako vy, je to pre mna myslim trosku lepsie teraz, lebo takto lahko spravim hybu, ako nedavno... stacilo sa mi otocit k vecku nespravnym smerom, a vsetko slo hned von.. same... behom sekundy... boooze dievcata, ja vam nemozem kazat aby ste v tom prestali, mate svoj rozum... len, si myslim, ako tu uz bolo povedane, je hlupe tu prosit o rady takehoto typu.. to co nevyvratite, to zaludok stravi, aj ked je toho vela a aj ked sa citite ako tesne pred porodom.. toho sa nebojte.. ale mate svoj rozum, robte co uznate za vhodne.. snad to bude spravna volba ;)

natty

lora vsak to nieje vela.. podla mna.. staci ak si lahnes na postel na pol hodinky/hodinku a pak sa budes citit akoby si nic nezjedla.. :) uvidis

lulu7

lora, nie si sama. Aj ja mam taky isty problem.
alpa, clovek si na to nemusi hned zvykat. Ja som naposledy vracala, ked som mala 3 roky. A niekedy je cloveku tak blbo, ze by to aj potreboval.Je ine ak to sa chce naucit s umyslom schudnut.

wanessa8

lora zamysli sa nad sebou na akej si stránke. tu sa baby chcú odnaučiť vracať a ty sa ich pýtaš ako to máš správne robiť? ved to je choré. chceš sa dobrovolne stať bulimičkou alebo anorektičkou?budeš lutovať.