alpa dakujem strasne moc :))... no nasa mamka uz davno nutellu nekupila.. :) teraz ma tu len vzdy ked pridem zo skoly caka musli tycinka... a je hned fuc len sa tak zaprasi :) ale by som si dala nejake coko teraz... nic nemame.. len granko jahodove :D ... ja sa na matury nebojim :) zatial :)) .. inak co? sneh tam mate? :))
Ja prehravam nad nuttelou. Neodolatelna vec to je:-) S tymi paprčami si bola dobra, ja mam zničenu celu pravu paprču:-), Spomínam si na svoje maturity, prevrackala som od nervov cely akademicky tyžden, ale napodiv som sa aj niečo naučila. Držím ti uprimne palce...Učkaj sa:-)
ahojky :) alpi.. uz som to tu pisala gretuske myslim :)) vodi sa dobre, no... len vela vela cvicim a strasne ma boli zadok :D a mam sa vela ucit lebo bud. tyzden mam pisomne matury.. a co sa tyka ppp bojujem :)) co ty? dari sa? este stale nutella prehrava? ;)
lulu7....Ja som to myslela s nadsadzkou, jasne že si na to nemusi hned zvyknut a ked je cloveku zle od zaludka tak mu vracanie pomôze lebo sa tym zbavuje toxickych latok atd...... Lenze lora tu nie je prvy krat s takouto poziadavkou, z toho usudzujem že chce vracat aby nepribrala...