Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ja by som strasne chcela mat vysportovanu postavu, lebo mi dost ovisa zadok. Ale nechce sa mi cvičit, vlastne aj sa mi chce ale sa neviem prinutit:-(

butty

ano alpi, aj my sme sa s kolegynkou cudovali, rano ked sme isli do prace tak s dazdnikmi a v kancli sme uz rozmyslali ci si ideme postavit snehuliaka:)

butty

neboj natty...uz to ze som vracala len raz za poslednych 10 dni je uspech a zda sa mi ze som dost silna na to, aby som s tym skoncovala navzdy

alpa

Pá Natty, krasny zvysok dna... A u nas iba pršalo. Dnes to ale bolo blaznive, v polke Bratislavy snežilo a v polke prsalo:-)

gretuška

natty: snehu? čože???? nijaký sneh, len dážd, cez deň som bola v Krupine a ani tam nič... mám sa všelijako, celý deň som nič nejedela, lebo som necítila hlad, a teraz rozmýšlam ako je to možné :)
som rada že zdravo papáš, ale nerob to, nepokúšaj zase osud, nemysli na to, sprav si potrebu a upaľuj z WC rob iné... ostrihaj kvety, polej ich, alebo niečo :D

natty

butty ja som ani to necitala racej cele :) tak stracam motivaciu :) a jj maturujem :) a dakujem :)) a teraz idem cvicit trochen. papa :)