Bulímia,anorexia

alpa

Ja by som strasne chcela mat vysportovanu postavu, lebo mi dost ovisa zadok. Ale nechce sa mi cvičit, vlastne aj sa mi chce ale sa neviem prinutit:-(

butty

ano alpi, aj my sme sa s kolegynkou cudovali, rano ked sme isli do prace tak s dazdnikmi a v kancli sme uz rozmyslali ci si ideme postavit snehuliaka:)

butty

neboj natty...uz to ze som vracala len raz za poslednych 10 dni je uspech a zda sa mi ze som dost silna na to, aby som s tym skoncovala navzdy

alpa

Pá Natty, krasny zvysok dna... A u nas iba pršalo. Dnes to ale bolo blaznive, v polke Bratislavy snežilo a v polke prsalo:-)

gretuška

natty: snehu? čože???? nijaký sneh, len dážd, cez deň som bola v Krupine a ani tam nič... mám sa všelijako, celý deň som nič nejedela, lebo som necítila hlad, a teraz rozmýšlam ako je to možné :)
som rada že zdravo papáš, ale nerob to, nepokúšaj zase osud, nemysli na to, sprav si potrebu a upaľuj z WC rob iné... ostrihaj kvety, polej ich, alebo niečo :D

natty

butty ja som ani to necitala racej cele :) tak stracam motivaciu :) a jj maturujem :) a dakujem :)) a teraz idem cvicit trochen. papa :)