Bulímia,anorexia

alpa

butty, ja viem že je to v pohode vek ale nerada starnem ako každa zena asi:-) Nuž musime sa stym vyrovnať. Ja si už vo velkom kupujem protivraskove kremy aspon pre dobry pocit:-))

alpa

Zuju... Pri vahe 63 si bola vychrtla? Mas krasnu vysku:-)
Dnes mi volala mama a dost ma nasralo, ževraj už nemam chudnut lebo to už prehanam a som velmi chuda. Hlavne ze od leta som pribrala 3 kila. Ona akokeby citila že nie som o.k. aj cez telefon.

zuju

alpa: mam 180 cm vysku a 72 kilogramov, najmenej som mala 63 a uz som sa musela liecit, ale nie je to o vahe ale o pocite kazdej jednej z nas

butty

nie alkohol, myslela som vodicku..ale pohar vinka by som si dala:)) ja cvicim len tak podla seba, co som odkukala na bodyworku:) akurat som si dala trosku vypady na stehna, lebo ich mam take hnusne traslave fuj...ty mas kolko rockov alpi? este sme si nepisali myslim..

alpa

Myslíš alkohol? Mne dost pomaha vino na hlad. Tiež by som rada chodila cvičit, ale radšej by som cvičila doma, kde sa hned môzem aj osprchovat:-) Už som si aj kupila Zoralates DVD od Zoborovej a len som si to pozrela, uz aj cinky mam a nie a nie sa prinutiť...

butty

aj ja alpi, ja chodievam cvicit, aj doma trosku cvicim, ale momentalne som v takom stave ze pridem z roboty o pol osmej a uz nevladzem:( teraz som si chcela dat aspon drepy, ale bolia ma strasne kolena, tak som sa na to vykaslala a len sedim a rozmyslam co zjem...asi sa najskor napijem:)