Bulímia,anorexia

alpa

thessiamee....rada by som spoznala ten svet, a kazdy den sa mi ponuka tá šanca. Kamošky ma neustale volaju von, na kavu, na prechadzky, disku,.. Vždy si najdem nejaku vyhovorku aby som nemusela ist a potom mi to je tak luto. Mam strach že o ne prídem, sú to dobre baby a maju ma rady preto aka som. Nemôzem o ne príst, hned zajtra im zavolam:-)

alpa

Nie, musím si sama pomôcť. Ja si to všetko uvedomujem a je mi luto tych 9 rokov života. Už ani najmladšia nie som. Problem je že som si v živote kladla privysoke ciele, ktore sa ale nenaplnili, bola som mnohokrat sklamana, pripadala som si ako prekliata. Dnes si ale uvedomujem že môžem byt stastna za to aky mam život, že nikdy som nemusela živorit, mam chalana ktory ma miluje a že nie som zrovna Quasimodova sesternica. Aj teraz si hovorim že od zajtra už budem v pohode......

thesiamee

alpa: realny zivot je trochu smutny, trochu vesely a taky plny... v porovnani s bulimiou, kde ide len o jedno, sa v nom deje tolko veci, ktore nas zaujimaju... a je krasne zistovat, ako ten svet vlastne funguje. ja som tiez prisla do sveta po par rokoch bulimie a pripadal mi uplne cudzi a cudny... ale ma svoje krasy je to fakt zaujimave miestecko. nevieme o co prichadzame, lebo si na ten svet po tych rokoch nepamatame... nema nas tam co lakat, ale aj ked k nemu pristupujem ako k neznamemu tak je na nom dobre a obcas tam dokonca aj patrim:) tolko k motivaciii:) drzim palce

grétuška

podobný? áno je to niečo podobné. tiež sa nenávidím, ale o tom sa nechcem baviť.
mám tiež priateľa, on je moja potivácia... vie o tvojom probléme? ten môj ma drží vždy nad vodou ak je treba, myslím všeobecne. veď aj na to tu je. nie??
moja, pôsobíš ako veľmi super holka, dopekla tak sa zapri a z jedného dňa na druhý s tým skoncuj! takto to predsa ďalej nejde, čo chceš ďalších 9 rokov takto prežiť? veď mame len jeden život, načo si ho takto posrať a prežiť ho trápením sa!!
alebo vyhľadaj pomoc.

alpa

No už 9 rokov to je sucastou mojho zivota, tak preto je to tak tazke. Niekedy mam silnu vôlu alebo ten chtíč, niekedy ale vôbec. Zaleží od obdobia v ktorom sa nachadzam. Mam priatela ktoreho milujem a svojho psíka tiež neskutocne miluje. Len samu seba nie:-(

grétuška

akože nie? je veľa vecí, ktoré nás motivujú... rodina, priatelia, frajer :D zvieratká všetko ťa dokáže motivovať ak chceš.

ale nie, čo si myslíš, máš dosť silnú vôlu? lebo podľa mňa bez nej to nejde. ale zase neviem že v "akom si štádiu" chápeš...

alpa

Nenachadzam zmysel života bez bulimie. Je to absurdne ale neviem si bez toho predstavit si život aj ked viem ze ma to zoziera zaživa. A na druhej strane sa bojim že ochoriem a motivaciou bude nejaka zla choroba, resp. uzdravenie, to by som nechcela...