Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Hej, ani ja o tom nehovorím iba s vami, je to pre mna tabu. A potom by som tam mohla niekoho znameho stretnut. To by som nechcela... Navonok sa vzdy snazim posobit ako maximalne sebavedoma a vyrovnana zenska, v skutocnosti to tak nie je. Ludia by boli velmi prekvapení keby vedeli aky mam problém. Ja ale ani nemam potrebu sa zdoverovat, len by som si viac ublizila a komplikovala vztahy..

Arweena

Alpi nechodim, nie som z BA, tam som len študovala..neviem či by som sa tam odhodlala ist. Asi by som sa hanbila

alpa

Arwi, ty chodíš tie piatky na stretnutia do komunity pre PPP-ckarov? Ja sa tam chystam už mesiac ale nikdy mi to nevyjde, aj zajtra mam kurz. Chcela by som vediet ake to tam je..

alpa

Ja mam este problem aj s pravou rukou. Pouzivam ju pri vracaní a strasne ju mam zjazvenu, mam tam aj taku hrošiu kožu od zubov. Je to neprijemne ked ludia sa ma na to spítaju :-( Najradsej by som si ju dala vymenit:-(

alpa

8-9rokov, a predne zuby sa mi chvalabohu nekazia, ale vzadu strasne. Aj teraz mam tri vypadnute blomby a strasne ma to boli pri jedeni. Musim ist k zubarovi. Ja mam to stastie ze po mame mam silne zuby. Moja kamoska ich ma pokazene od A po Z a nema bulimiu.