Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Dee

miska mas skype?
ked hej, tak mi napis na Dendula33 a ked nie tak napis mail dendula6@azet.sk
studujem psychologiu a skusim ti nieco pozistovat

Arweena

miška prejedanie je relativny pojem..dnes si sa isto neprejedla, ak si zjedla len to, čo si pisala..to sa ti iba zda po anorexii, ze sa prejedas teraz

mis.

...a zabudla som napísať, že naši sú rozvedení, otec výživné neplatí...
Dee, si naozaj hodná, ale v mojom okolí nik taký nie je, ja mám naozaj už všetko zistené!!! A písať sem- odkiaľ som, prepáč, ale to nie:( Tú, čo som našla včera- je 30km vzdialená, to sa dá, lenže tá má stále plno. Keď teraz ma môže zobrať až 15. mája, druhé sedenie by bolo o rok? To sa tiež nedá:( Ja to teraz potrebujem akútne, pretože každé ráno sa bojím, že tento deň bude posledný...

alpa

Arwi......socialnu pracu. Uz mam za sebou aj kurz vizázistiky, ale to mi nestací ked sa chcem presadit. Dúfam ze ma tu nikto nespozna lebo uz dost som na seba prezradila:-O

mis.

Arwi, keď budem chodiť raz za týždeň, budem platiť 1600Sk za cestovné! A my máme k tomu hmotnú núdzu:-( A ja mám za tú prax 1700sk/mesačne...ale na okolí tu fakt nikto iný nie je:(..a keby som jedla normálne, už by sa to priberanie zastavilo, lenže ja som sa začala prejedať, takže sa to nezastaví:(

mis.

Teraz som sa postavila zo stoličky, neviem, či mi tak jebe, ale fakt mám pocit, že som od rána pribrala už na zadku!!!!! :-((((( Úplne to cítim:(

Arweena

dobre miska, mohla si aj pribrat..ani sa nečuduj, ked si telo dlho trapila hladom..ono si samo najde svoju optimalnu vahu.
skus si vypytat peniazky od mamy. Nepôjde to?