dufam ze ma v tej praci tie myslienky aspon trocha prejdu...alebo to bude este horsie..ved v tej predchadzajucej som za prve dva tyzdne schudla skoro 5 kil, to bolo zas zo stresu, ani obedy som nemala...
ja som si vcera sama farbila vlasy. uz mi liezlo na nervy furt niekoho otravovat nech mi to tam kydne. a samej mi to islo rychlejsie a este to mam aj lepsie zafarbene, lebo som si zo strachu z nerovnomerneho rozdelenia farby 25 masirovala hlavu.
:-(( Tak v tomto je môj zatiaľ fajn...aj ked neviem,dokedy mu to vydrží...a začínam mu svoje zlé chvíľky zatajovať.,..lebo ked mu o nich poviem, pýta sa,a prečo si to urobila?? Ahcb ože, čo ja viem??proste preto:-)) Neviem m uvtedy odpovedať...ale inak mi fakt veľmi pomáha...práve som dočítala všetky príspevky...inak, to líčenie asi posithuje všetky ppp-čkarky,patrí to k tej našej túžbe po dokonalosti:-))
kde pracuje...ale nemyslela som konkrétne, skôr, že kedy je asi doma,či má nejaké pracovné zmeny v práci,alebo tak...ale asi je od 8.00 do 16.00,klasika...najhoršie je, že ked sa ma ten môj pýta na jedenie,a ja mám po "záchvate",aj tak mu to väčšinou nepoviem
nema pracovne zmeny, klasika:)môj sa ma na jedenie nepyta..a ked sa nahodou niečo pyta, aj tak mu nepoviem pravdu..na čo? ked som uz raz vracala, tak čas sa neda vratit spat:)
ved ho aj tak nezaujima, co cely den jem..na to sa ma skoro nikdy nepyta
kde pracuje...ale nemyslela som konkrétne, skôr, že kedy je asi doma,či má nejaké pracovné zmeny v práci,alebo tak...ale asi je od 8.00 do 16.00,klasika...najhoršie je, že ked sa ma ten môj pýta na jedenie,a ja mám po "záchvate",aj tak mu to väčšinou nepoviem
no tak ten môj mi nejako extra nepomaha..kdeze by zdvihol svoju lenivu rit a isiel so mnou na wecko:) myslim ze s nim sa z toho isto nedostanem..aj tak je to len a len na mne