Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

maaca

Ahojte dievcata, uz dlhsiu dobu sem chodim a citam si vase prispevky.....rozhodla som sa ze sem napisem aj ja, pretoze potrebujem urcite pomoc. Uz som sem vlastne aj pisala, ale na temu prosim, potrebujem pomoc - alebo tak nejak sa to vola - nepamatam si cely nazov, takze ak chcete mozte si to niekto precitat. Mam bulimiu a je to tazke, citim sa hrozne. mam 21 a uz asi tak rok a pol sa toho neviem zbavit, najprv som si myslela ze sak ved schudnem, ide to v pohode, no potom sa mi to uplne vymklo z ruk a uz to teraz neviem zastavit. myslela som si ze to zvladnem, ze som silna, ale ta chut do jedla, ten pocit fajne sa napapkat - no proste neviem tomu odolat, akokeby som sa nevedela ovladat. Aj ked zjem len malicko, musi to dat proste von. Je mi zo seba uplne na nic! aj teraz nedavno som sa napapala, ale fakt iba ako babatko, ze som to poriadne ani necitila, ale aj tak som to mmusela ist vyvratit, nechapem to, uz s tm chcem prestat, ale dajak to nejde! Boze, potrebuje uz asi fakt odbornu pomoc, neviete mi niekto niekoho odporucit, som z Kosic, takze ak by niekto o niekom dobrom vedel, tak sa mi prosim ozvite. Zasla by som za tym psychiatrom, lebo sa bojim uz nasledkov, velmi som kvoli tomu co robim schudla a ide to stale dolu vodou. Niekedy som uplne vycerpana, vobec nevladzem a pritom som nic take tazke fyzicky narocne nerobila. Cassto as aj vyhybam spoločnosti, lebo sa mi neche, alebo som unavena...no a vtedy ak som doma a nikto sa u nas nenachadza tak vyrabujem celu chladnicku, aj skrinu, len aby som si nieco super dala a potom....potom nasleduje len a len zvracanie. Je to strasne. Prosim, potrebujem poradit aj s niekym sa porozpravat. A chcem to povedat aj mamke, len neviem ako presne zacat a bojim sa ci to zvladne, bojim sa ze ma bude aj nutit jest..joj neviem co robit. Ako na to mam ist? Dakujem kazdemu, kto odpovie! Pripadne moze napisat aj e-mail: macuuska1@orangemail.sk

zuju

ja som sa tu rozpisala ale potrebovala by som radu, asi tyzden do zadu mam pravidelne po vacsom jedle, alebo po prichode domov z prace, skoly, skolenia, ked sa najem krce v zaludku/nie v crevach/ a nasledne hnacky. Moze to byt stresom, a pridem domov je uvolnenie, zmena prostredia? Lebo jem normalne tu istu stravu pravdielne stale

zuju

ja som sa vratila kvoli tebe Timka- nevadi ze vyplata pri PN je miziva, lebo v nemocnici ani peniaze nepotrebujes, za mojej ery v Pezinku si mohla mat pri sebe len 100 Sk, na kupu mineralky, kavy caju, kozmetiky, a zuvaciek, vsetky blocky si musela davat socialnej, ona ti dala aj viac penazi /kava napr nestoji 100/ ale dokladujes vsetko, ostatne peniaze su u socialnej, dnes sa uz ani nplati za pobyt v nemocnici, hej a este za mojej ery sme ppp ckarky dopalcali 300 Sk na mesiac na olovrant, vrchny nam kupovala sladkosti

zuju

kvoli comu sa vyhybas? kvoli chudnutiu, ja tiez neviem skoncit s jedlom, tam ti daju len to co potrebujes, a mozes so sestrickou otvorene rozpravat o pocitoch

timka

zuju ja som na tom zdravotne dobre. aj krvny obraz je na 1 + * len akurat tu pravidelnom neviem dodrzat. zacnem jest a neviem sa zastavit. a vyhybam sa dost chlebu a priloham.

timka

keby som chodila do skoly, nebol by problem vsak som uz bola par krat na lieceni, ale z roboty sa tazsie odchadza, bud vycerpas dovolenku, ale ides na PN a vyplata bude minimum.