Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ahojte.... Arwi ja som dnes tiez absolvovala oslavu. Mamina kamoska mala narodky a plny stôl dobrôt. Nechcela som moc jest, ale donutili ma . A ked zacnem,......Teraz sedim doma a pokracujem v mojich prežierackych "orgiach" a potom šup do kupelky.
Inak v Rakusku bolo fajn. Myslela som si ze bude viac vypredajov, tak som si kúpila jede pulovrík, taky vesely:-) Ako bolo na oslave??

mis.

Práve si čítam na nete témy na zajtrajšie písomné maturity zo slováku..A spomínam....tiež som sa na nete dozvedela o polnoci matur. témy...Téma bola aj Vtáčia chrípka. Všetko som si pozháňala, do rána som sa to učila jak blb....vedela som to ako básničku, hoci som tomu vôbec nerozumela, tým vakcínam atď....sadla som do lavice a témy úplne iné...dostala som sice 1, alebo všetci sme mali vyvalené oči...ja jediná som sa pripravila na Vtáčiu chrípku, spolužiačky na Životné prostredie, ktoré tam tiež malo byť....Len nechápem jedno...kolujú tu témy, ale hlavná vec, že sa to má oznamovať cez rozhlas ráno:)

iris.

mishi ahojky. prisla mi tvoja sms...o tom spaní. velmi ma to mrzi ale citam tu,ze to chces konecne riesit. informujes sa o lieceni. to je dobre.

mis.

Dúfam, že vám je lepšie ako mne......a asi ste dnes využili aj pekný dník, keď tu nikoho nebolo......tak to má byť...nedepkovať doma ako ja...

mis.

Ahojte, babenky. Ja som už od 02h hore, nemohla spať. Vôbec to neišlo:( Tabletka mi pomohla zaspať a za 2h som bola vyspatá..ale unavená:(..tak som vstala, nechcelo sa mi v tej posteli už ležať (čakala som 1,5h na spánok), a išla som sa učiť..O 6h som sa naraňajkovala, o 8h som bola na hodinu na kolečkových korčuliach, a potom som ešte 1,5h makala na rotopede- asi odčiniť raňajky, neviem:( Ani som ich nechcela jesť, ale myslela som, že keď sa najem, že sa spánok znova dostaví a nič:(....a teraz som unavená jak pes...Navečer dám prechádzku, je tu krásne...Arwi, to ty si písala, aby sa to zasa neprehodilo do A? Asi si mala pravdu:( Tak strašne sa toho jedla bojím, ale tak strašne, keď ho vidím, som nekľudná- ale nemám "chuť" ho jesť, to nie..A od včera cvičím jak besná:( Brušáky a posilovanie do cvičenia nepočítam, potrebujem, aby zo mňa "lialo", vtedy som spokojná:( ..Arwi, dnes máte tú oslavu, však? Nech sa vydarí:)