Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

ja by som tam mala ist na posilnovacku to sa chodi po tom co absolvujes zakladne 12 tyzdnove liecenie, ale som ucitelka tak jedine cez prazdniny

timka

zuju: ale naco tam mas ist na leto, asi s niecim inym nie. alebo len tak na dotiahnutie? Ja som tiez rozmyslala, ale to by som si musela zobrat vsetku dovolenku co mam.

zuju

ahoj Timka, Pezinok sa zmenil to je fakt,co odisiel Dr:Mago i Dr.Krasulova. Ale na stravovaci rezim je to pre mna dobre zariadenie, pokial budes k sebe kriticka a budes ho dodrziavat. Jes 6 krat denne, 8.00-10.00-12.00-15.00-17.00-19.15 jedlo ty pr sebe nemozes mat, iba mineralku ani cukriky nie.Myslim ze toto ostalo. PPP ckarky maju vycleneny stol na jedenie, nenaberaju si porcie, porcie taniera uz ich tam cakaju, jedia pod dohľadom sestricky a jedneho pacienta ktori zapisuje comsa zjedlo, presne kolko lyziciek, casti jedla si nechala. No a to sa dava na kontrolu lekarom. Ak chces vediet viac napis. Ja by som tam mala nastupit cez leto, ale je to vo hviezdach

minetka

Ja som tu takmer celý čas, iba mám veľa práce, tak nestíham písať..bola som na obede,zjedla som všetko,ale tak narýchlo...som proste v strese,dnes je hrozný deň...ale nebudem depkárčiť, ved vonku je krásne:_)
Zuju, tiež si to myslím :-) Ako sa dnes máš?
Timka, to ti nezávidím, byť dlhšie vpráci, ja niekedy neviem vydržať do 16.00:-))

timka

ahoj zuju: uz som ti chcela pisat na mail. ak sa dobre pamatam, ty si bola v PZ. mohla vy si mi na mail napisat ake to tam je. a kedy si tam bola, lebo sa to tam vraj pomenilo.
inak ako dnes? uz lepsie, citala som ako ti bolo v sobotu. ani nevies ako ti zavidim, ze mozes jest. ja proste furt vyberam do roboty len dietne veci a potom doma mi je uz jedno ci to ma tuky atd, ale mimo domu som tym posadnuta a doma sa zas neviem ovladat. potrebovala by som vypadnut na par tyzdnov a nabehnut na normalny stravovaci rezim.

Arweena

prečo ti timka predlzili "uradne hodiny?":)ja som upratovala balkon, musela som niečo fyzicky robit:)čo dobre planujete na obedik?