Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

no vidim, ze dnes je kazdemu dobre, alebo az tak zle, ze nema ani naladu pisat. oddnes robím do 5 hodiny, tak tu budem bohuzel tvrdnut v robote o hodku dlhsie.

minetka

:-)) Minule sme už mali poradňu o sexe, o jedle tu máme stále, o chlapoch tioež...takže ked pridáme krásu, už to bude ako v ženskom časopise, alebo niečo ako lesk.sk
.-))))

haley

ahojte, takze, zmena, nastala v tom, ze moja kamaratka, ktorá je podla mna chuda, si zacala mysliet, ze je totalne tlsta,coz je kravina, a ja som si najpr myslela, ze to robi len aby som prestala, s tym ja ale ona fakt, a ja som taka rada, ze si mozem o tom pokecat s niekym kto ma pozna, ibaze, odvtedy, mi tak sibe, ze uz to neni, ani pekne, pretoze som mala uz asi 4x, hysákyk, aka som tlsta, a mama mi uz nadava, ze mi z toho sibe, paneboze, ja uz neviem, co mam robit,pisem vam zo skoly, a uz ma boli, brucho z toho, ako ho furt schudujem je to az nehorazne, aka som krava, a vcera som cvicila, do umoru, len kvoli tomu, ked som si spomenula, nato, ake su vsetky, moje friends, chude, a paneboze ja uz neviem co mam s tym, robit, a moja psychologicka je na materskej a uz mam celu ruku, skoro doskrabanu,k od toho hnusu co k sebe citim, ja uz fakt neviem co mam, robit, furt som unavena, a bez ducha, aked cvicim tak som taka happy, a teraz vazne neviem co uz mam robit, lebo ja som uz tym posadnuta, jak slak uz som aj sproste gramy, zacala ratat paneboze, mna to tak serie, pretoze aj ja chcem byt chuda, a chcem mat priatela, ale s takouto postavou,si ho asi sotva najdem, ja neviem, co uz mam robit, dakujem

minetka

ja som blond nikdy neskúšala, som taký kenzervatívec:-) Moja pôvodná farba je taká popolavohnedá, no des...pritom som zimný typ, takže mi čierna celkom ide /joj,ako si tu lichotím:-))/

Arweena

takze timi je blond:)to je super!da asi zabrat vytiahnut tu farbu z ciernych vlasov..ja by som to mala asi oranzove:)

Arweena

minetka ja pouzivam gastanovu alebočervenohnedu, ale tiez mi to chyti viac do čierna:)ale ide mi to viac ako blond:)
kučerava je dost silne slovo, ale vlnia sa mi dost..včera som to vyzehlila, takze ich mam rovne:)musim niekedy vyuzit aj tu drahu zehličku:)

timka

teraz mam zvlast popelavo plavu ci nieco take. povodne som cierna, potom na strednej som mala modre a cervene obdobia, ale cervena bola vzdy po tyzdni (musim si skoro kazdy den umyvat vlasy lebo sa mi mastia) hnede tak uz 7 rokov (tak ako ppp) mam blond. len furt to odrastene mi chyta tak do zlta, ani peroxid nepomaha predtym. a mam velmi jedme a riedke vlasy takze musim davat s peroxidom bacha ak nechcem mat ples

minetka

Arwee,môžeš preísť zafarbiť aj mňa:-))) Timka, v termíne sme sa zhodli, mne včrera farbila vlasy mamka.-)) Ja používam čokoládovú,ale chytá mi načierno:-))
Arwee, čítala som, že si kučeravá...to ti závidím:-)

Arweena

timka a aku mas farbu vlasov?mna ako kaderničku zneuziva cela rodina..mama, teta, babka..:)kazdeho striham a farbim:)a pomaly aj ličim:)