ahojte, takze, zmena, nastala v tom, ze moja kamaratka, ktorá je podla mna chuda, si zacala mysliet, ze je totalne tlsta,coz je kravina, a ja som si najpr myslela, ze to robi len aby som prestala, s tym ja ale ona fakt, a ja som taka rada, ze si mozem o tom pokecat s niekym kto ma pozna, ibaze, odvtedy, mi tak sibe, ze uz to neni, ani pekne, pretoze som mala uz asi 4x, hysákyk, aka som tlsta, a mama mi uz nadava, ze mi z toho sibe, paneboze, ja uz neviem, co mam robit,pisem vam zo skoly, a uz ma boli, brucho z toho, ako ho furt schudujem je to az nehorazne, aka som krava, a vcera som cvicila, do umoru, len kvoli tomu, ked som si spomenula, nato, ake su vsetky, moje friends, chude, a paneboze ja uz neviem co mam s tym, robit, a moja psychologicka je na materskej a uz mam celu ruku, skoro doskrabanu,k od toho hnusu co k sebe citim, ja uz fakt neviem co mam, robit, furt som unavena, a bez ducha, aked cvicim tak som taka happy, a teraz vazne neviem co uz mam robit, lebo ja som uz tym posadnuta, jak slak uz som aj sproste gramy, zacala ratat paneboze, mna to tak serie, pretoze aj ja chcem byt chuda, a chcem mat priatela, ale s takouto postavou,si ho asi sotva najdem, ja neviem, co uz mam robit, dakujem