Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Arwee, nech Ti ani nenapadne mať depky,jasné?? :-)
Nbeoj,m v práci bude fajn, ja som tiež menila,viem,aké to je, ale neboj, raz dva si zvykneš, uvidíš...také pocity sú normálne, ale bude to lepšie,ako si myslíš.
Priznávam, že aj pri nabitom programe sa nejaká tá myšleinka nájde,ale priateľ mi pomáha na to zabudnúť._) ako ste na tom teraz ty so svojím?

Arweena

minetka ja aj pri nabitom programe na to myslim:( budem trocha čitat dan. zakony a musim upratovat..cez vikend som absolutne nič nerobila čo sa upratovania tyka:)
mama hrozne zmiesane pocity z tej prace, viem ako je tazko niekam zapadnut, ked si nova..zas ta pretvarka:( čim sa to viac blizi, tym mam z toho vacsie depky

minetka

To ma mrzí, Arwee:-( Ja som mala taký nabitý program, že nebolo ani myslitrľné o niečom uvažovať:-) A bolo mi fajn,stretla som sa so starými kamoškami z intráku, no super...a dokonca som jedlo ani neriešila, najedla so msa,a bolo...iba ráno ma začali chytať také myšleinky...síce som to predýchala,ale aj tak...bruško je také nafúknuté:-(
Ale vonku je krásne, netreba podliehať depke:-) čo budeš dnes robiť?

minnetka

Ahoj babenky, ja iba na sekundu, mám teraz dosť veľa roboty...aký ste mali víkend? Ja super, plný program, takže som na "to" nemala ani pomyslenie:-)
ako sa máte,moje zlaté?

timka

ešte jedna pripomienka k Miške: podla mna preto mala taku povznesenu naladu v sobotu, lebo nic nejedla a vela spalovala. ale Miši takto to nerob, dufam, ze dnes zacnes jest. lebo zas budes v A. Jednym zo znakov toho, ze sa dostavame z ppp ze s nimi bojujeme sú depky. lebo ked jeme mame depky. ale ked nie a cvicime do umoru, tak sme vesele, stastne ze sme spalovali a to znamena ze este viac padame do ppp. PPP sa vyliecit bez pocitov úzkosti, strachu a depresii sa neda. neda sa zacat jest po x rokoch normalne a usmievat sa pritom.

timka

ahoj arwe. ahoj minetka. ste tu dnes? vcera som uz pred 6 buntosila a dnes ked som musela vstavat tak sa mi zalepovali oci a este na zachode sa mi snivalo.
week bol klasicky hrozny. same jedlo a jedlo. a ked som vcera vecer mame plakala ze ako sa ja prezieram a ze takto to nemoze dalej ist, tak mi nezabudla pripomenut to , na co som ja uz davno zabudela Vcera som mala vyročie. pred 3 rokmi ma v ten den prijimali viac mrtvu ako zivu s 29 kg do nemocnice a nedavali mi uz nadej. a teraz som chvalabohu tu (aj ked niekedy ked mi je o nicom by som radsej nebola) a tesim sa z toho, ako na mna svieti slniecko.

Arweena

dobre ranko babuľky:)
ahoj alpi, tiez neviem, preco musi byt na kazdej oslave tolko jedla, ako keby sa tyzden nejedlo:)včerajsok dopadol hrozne...teda hrozne aspon pre mna, ked som prisla domov a zavrela sa do wecka:( ani som to nechcela spravit, ale zaludok sam ten napor nezvladol..

hubert

Toto je reakcia na Alpu...Dievcata, viem, ze asi ani nechcete, aby sa niekto do vas staral..ale prosim vas, zahravat sa s tym jedlom je naozaj nebezpecne..Zivot je predsa o inom, ako len o tomto...Preco chcete takto zit? Organizmus to dlho nevydrzi...Viete ako zle to moze skoncit? Viem, ze si myslite, ze tomu nemozem rozumiet..a co sa do vas niekto starie..
Skuste domysliet, kam to vsetko takto moze viest..Ste urcite krasne dievcata, aj ked si to asi nemyslite..Viete,ako by sa vam zmenil k lepsiemu, radostnejsiemu zivot, keby ste naozaj tento vas problem odstranili? A zili ludsky prirodzene a s modlitbou na perach? Da sa to liecit...Aspon sa prosim nad tym na chvilku zamyslite..Prepacte, ale nemohol som to nenapisat.Drzim palce dievcata.Zmente to..Mate na to, ked budete uprimne chciet.