Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Vieš, Arwee, že ja ti pomôžem,ako len budem vedieť, ak chceš,môžeme si vymeniť tel. číśla cez mail alebo poštu, a ked na teba alebo na mňa dojde kríza,napíšeme si...len to nie je to isté,ako osobná podpora niekoho, kto je ti stále nablízku...

minetka

Arweenka: to nie je dobre, že si na to sama, máš to oveľa ťažšie:-( Nemáš ani žiadnu kamarátku, ktorá by ti s tým vedela pomôcť??

minetka

Maaca, ja mám trošku strach ísť za psychiatrom...navyše,toto je malé mesto,a kamarátova mama tam robí sestričku, a už teraz nás kamoš informuje o tom,kto sa lieči na psychiatrii..a nechcem,aby sa to vedelo aj o mne.-(
Ja sa snažím bojovať s tým sama, občas síce zlyhám,ale teraz sa to pomaly zlepšuje, iba v twj hlave si to nejako neviem usporiadať:-(
A ideš na to výborne, niekom uto treba povedať...aj to, že sa chceš leičiť, je super, držím palce, aby sa ti to podairlo...naber odvahu a povedz to mamke,pomôže ti.

maaca

minetka: hovoris, ze chodis za psychologickou, ale ze ti velmi s tou bulimiou nepomaha, takze to znamena, ze aj ty sa obcas prepchas a potom skoncis na wc-ku alebo v kupelke? a za psychiatrom si nebola? Ja chcem ist urcite, lebo viem ze to musim liecit, ale ja studujem socialnu pracu a tam mam aj velmi vela psychologie - to roznej, dokonca mam predmet aj psychitriu, takze viem o tom svoje a vela, ale len z teorie, prakticky informovana o tom vobec nie som. A co sa tyka psychologicky, tak neviem, myslim si ze by som skor radsej zasla za psychiatrom, lebo je to psychicke ochorenie a psycholog mi pochybujem ze pomoze. Mame ich na skole vela, takze viem o co pisem, viem akí poniektorí sú.
Ale asi najhorsie na tom je, ze viem ze to musim povedat, ale zatial este nic nekonam, jooj...musim sa vzchopit!

timka

maaca. podla toho ako si sa stravovala mozno zo zaciatku priberies, ale telo vie aka je jeho prirodzena vaha, nechaj to na neho. a mozno nebus taka stihlunka ako modelky v telke alebo ako chces, ale bud bez ppp, alebo stihla a s ppp. niekedy nemozeme mat vsetko aj vlk syty aj ovca cela. to nejde.

minetka

Maaca, tým som prešla aj ja, schudla som,a doteraz sa bojím, že priberiem...a pritom vidím, že to potrebujem,som riadne chudá:-((
Inak, ja tiež bývam na východe, dokonca v malom meste, takže tu sú ešte menšie možnosti...chodím teraz k psychologičke, ale pomáha mi skôr celkovo s psychikou, ale bulímiu zatiaľ príliš neovplyvnila..skôr iba tým, že ja sa snažím viac...

timka

maaca: klik na www.idealni.cz tam je vsetko, alebo potom na anabel tuto v rohu a tam si vyber listy zpravodaja. v kazdom cisle je aj jedalnicek (spon skoro v kazdom)

maaca

minetka: dik za radu, sice sa bojim ako to vezme, ale ai to budem musiet skusit, aj dnes ak to vyjde...juj uz nech mam potom, nech uz to vie a nech uz s tym prestanem aj ja.....len najhorsie je to ze viem ze jedlo je dolezite, ale aj ked som dost chuda, bojim sa ze potom velmi priberiem....a ja nechcem, trvalo najprv dost dlho kym som schudla, nakoniec som sa dostala do toho co som ani nechcela, ale pribrat velmi nechcem.