Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

aj ja uz chcem byt aspon na 80% normalna. potrebovala by som niekoho s kym by som zacala jest, tak ako som zacala dietu s kamaratkou tak presny opak by mi bodol. ale v mojom okoli nikto neni. boze o chvilu by som sa uz chystala domov a teraz tu este hodinu tvrdnut naviac. tak si pokecame do 5.

minetka

Včera kuracie mäso so šunkou a syrom a šampiňonmi, celé zapekané, a veľkú porciu opekaných zemiakov, a dnes na obed kurací rezeň naprírodno so zeleninou, hranolky,a veľa kapustového šalátu, bolo to fakt výborné:-)
Ak osa darí Tebe, Zuju? Musím Ti povedať, že ťa obdivujem, ako Ti to ide..tie depky sú asi normálne, ja sa ich trošku bojím...a neviem si predstaviť život bez bulímie, to je asi dôvod, prečo s tým neviem skončiť úplne...

minetka

Inak, ja som včera úplne normálne zjedla obed, aj večer som sa najedla, hoci menej,a dnes,ked som zjedla obed,som si ani nespomenula, že sa mi zväčšilo bruško:-) Iba som myslela na to,aký chutný obed to bol...baby,toto sa mi za tie roky s bulímiou ešte asi nestalo :-))

zuju

maaca: ono moja diagnoza sa meni- teraz je to zachvatovite prejedanie na baze postraumatickeho soku a emocnej nestability. Ale som abstinujuca bulimicka, mam problem prijat telo, lebo som bola zneuzita, a mozno su dalsie dovody, ale jem pravidelne, vsetku stravu od nizkotucnej cez slaninu, a nevraciam, neberiem laxativa, sem-tam caj na chudnutie ale to je proforma

zuju

dievcata ako povedat to rodicom, to je dost zlozita tema, to by trebalo napisat aj Dr.Krasulovej do poradni. Moji rodicia to nechapu a ja s nimi nekomunikujem, myslela som si ze sa to zmeni ked nastupim na liecenie do Pezinka, vobec nie. Ked mam problem povedia, vsak si bola v Pezinku chodis na terapiu tak co od nas chces.Ale nejaka cesta predsa musi byt... Ale v podstate sa im ani necudujem ze prva ich reakcia je preco, co si robila, aj iny maju problemy a tazsie... Je to pre nich sok tak im dajte priestor. A druha vec. Myslim ze nasi rodicia vedia o bulimii a anorexii malo. Verejnost berie ppp len takto baby chcu byt chude, a nemaju ine starosti, to treba hlavne zmenit

timka

prave to. ja tiez nemam ani normalnu kamaratku a uz ani mamine o tom moc nechcem rozpravat lebo chyta peny. uz jej s tym leziem na nery. uz mam len vas a som s vami skoro cely den. aspon ze toto existuje, inak by som vsetko dusila v sebe.