Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

drcostas

Ja nebojujem s tymto problemom ale pomahame ho prekonat inym v nasej klinike. Velmi pomoze zmena myslenia, pretoze vsetko zacina v mozgu. teda dobra pomoc je precitat si knihu od Dr. Josepha Murphyho - Moc podvedomia a riadit sa jeho navodmi. Naozaj to pomoze aj ked mozno celkom nevylieci.

jaca

ahoj ja som tu uz pisala no zial nikto mi nedal ani malicku nadej sa ozvat a ze na tomto svete niesom sama ale ze je vela ludi pre koho sa zit oplati. ja uz nevladzem dalej zit, a neviem ci sa s toho niekedy aj dostanem to je vsetko . velmi sa bojim ze sa ut z toho nikdy nedostanem, mam velkz strach ze nebudem moct mat deti

Lienka

Ahojte vsetci. V prvom rade by som chcela napisat par slov Kirine. Velmi, velmi Ta prosim, aspon teraz, ked pod Tvojim srdieckom je novy zivot to nerob. Preto Ta takto upenlivo prosim, lebo aj ja som bola taka hlupa a naivne som si myslela, ze nejako zaludok s vyvojom babatka v maternici nema velky suvis, ale opak je pravdou. Skoro som prisla o svoj najvacsi poklad na svete o svoju malu dcerku. Narodila sa takmer 2 tyzdne predcasne. aj ked vsetko pocas tehotenstva bolo v poriadku. Ale...plodova voda uz bola zakalena, malicka vazila iba chabych 2000 gramov a nemala takmer ziadny podkozny tuk, lebo pocas tehotenstva telo nedostavalo potrebne vyzivy. Hned na to mala tak oslabeny imunitny system, ze dostala silnu infekciu krvi a museli ju hospitalizovat do nemocnice, vloazit do inkubatora a do jej malinkej hlavicky pichnut injekciu s hadickou, cez ktoru jej podavali antibiotika. Boli to pre mna neuveritlne a neprekonatelne 2 tyzdne. Bola som tam s nou a prenasledovali ma neskutocne vycitky svedomia. Spolu obe sme to zvladli, je to silny cloviecik. Dnes nam je spolu krasne, ma takmer dva rocky a nikdy by som ju za nic na svete nevymenila. A to som ju mohla stratit len pre moju hlupost a sebeckoct=nepribrat.
Tak toto nie je ako na vystrahu, ale mozno nieco nad cim sa zamyslis a skusis sa aspon teraz ovladat. Zeny sme silne osoby a nieco take musime zvladnut. Ja s touto chorobou bojujem uz takmer 8 rokov. A ... oslabeny imunitny system, problematicka plet, zlte zuby, problemy so zaludkom, so stolicou....nestoji to za to. Od kedy mam dcerku, tak je to omnoho omnoho lepsie. Lebo nase deticky potrebuju zdrave, silne a krasne mamy.
Vsetkym Vam drzim palce a prajem krasny den.

sisa

aj moja dcéra má bulímiu. 2x bola na liečení v Pezinku, je to super nemocnica,veľmi jej pomohli, ale stále to nie je ono, je to už oveľa lepšie. Dokázala sa vrátiť na VŠ, ktorú zanechala v 3.ročníku.

kirina

ahojte vsetky,aj trpim touto chorobou, najhorsie na tom je, ze nie som sama,trpi vo mne aj moje malicke babatko...

janča

ahojte ja som tu nova no so svojou chorobou bojujem uz asi 3 rokz bola som aj na lieceni v nitre asi 7 tyzdnov no pomohlo mi to ale yacinam sa vracat spat do sterzch kolaji.nechcem sa vratit ale je to silnejsie ako ja, poradte mi co mam pre to spravit sama si uy neviem poradit

mika

sasa kazdy psychiater ta moze liecit treba iba k nemu zajst a on posudi co dalej chod ku svojmu obvodnemu doktorovi pretoze potrebujes odporucanie on ti da kontakty

Saša

Prosím pošlite mi kontakty na psychiatrov, ktorí sa zaoberajú liečbou bulímie. Okolie Nitra,Topoľčany,Piešťany,Trenčín. Ďakujem