Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Jaca

nika ak si tu tak sa mi prosim ta ozvi, potrebujem sa s niekym porozpravat a poradit ak chces mozes mi napisat aj na jana.hoskova@post.sk

jaca

ODKAZ PRE NIKU.......AHOJ NIKA SOM RADA ZE ASPON TY SI MI DALA ZOPAR SLOV NA MOJE POTESENIE.JA UZ NEVIEM AKO MAM IST DALEJ, AKO SOM SPOMINALA BOLA SOM NA LIECENI ALE ZNOVA SA VRACIAM SPAT A NEVIEM CO MAM ROBIT.VELMI SA S TOHO CHCEM DOSTAT NO NEVIEM AKO.PROSIM PORAD MI. AK CHCES TAK MI MOZES NAPISAT NA EMAIL

Kuki

Bibusha17,
skus zacat tym, ze si precitas co to je Anorexia www.svetzdravia.sk
Skus zhodnotit, kolko priznakov mas. Ked si myslis, ze dostatocne vela, tak sa neboj vyhladat psychologa. Ved to predsa neboli. :) Lepsie ako dlhorocna nevedomost a strach je mozno neprijemna, ale jasna sprava. A budes vediet na com si.

Bibusha17

ahojte.ja sa atrasne bojim,ze mam anorexiu.rada by som si chcela spravit test ale velmi sa bojim.vazim 169 cm a vazim 44kg.niekedy sa mi nechce jest.pomozte mi niekto strasne sa bojim.

Bonnie

ahojte teda, ja mam asi taky problem ze pri svojej vyske 177 cm vazim 53kg, ale mam sklony k bulimi, som nespokojna so svojou vahou, chcem schudnut ale nedari sa prave preto som sa odhodlala k tomu aby som stravu vyvracala, zatial to nie je vazne len by som sa rada o tom porozpravala s niekym kto uz nieco podobne zazil alebo tak daako:)))dik, moj mail alexandra@zoznam.sk

Zuju

pre marisu: nemozes sa mi ozvat na mail? Tiez som bola v Pezinku / februar-maj 2005 ale bojim sa ze som do toho znova padla.

marisa

Dievčatá,dobre vám radím,vyhľadajte čím skôr odborníka.V Pezinku je psychoterapeu-
tická klinika s perfektným,odborným perso-
nálom.Prežila som tam 3 mesiace,veľmi veľa
mi to dalo,veľa vecí som pochopila,poznala
/hlavne seba/.Nebojte sa,život je tak krás
ny.

Axia

Dug,
ďakujem za radu, skúsim teda vyhľadať nejakú odbornú pomoc. Možno skutočne nemám anorexiu, ale zdravá určite nie som. Nechcem, aby moje fyzické i psychické kolapsy zničili môj život. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.

Hela

Ahojte mysky, utekajuce pred potravou .Tiez, mam problem ako vy, a to co pisete je identicke so mnou a v podstate to definuje cely neustaly boj. Mne moj priatel velmi pomohol, aspon na isty cas ale sa to opat zhorsuje su to asi normalne vykyvy niekedy. Totiz, ja som nechtiac otehotnela, ale som si chcela baby nechat, ale prave bulimia sposobila, ze som musela ist na potrat kvoli nesmiernym bolestiam.... hadajte preco asi:( veru bulimia
po tomto som to velmi zle prezivala a mala stale nocne mory o malom, a prave vdaka tejto hroze sa snazim bojovat a aj ked obcas zlyham, tak sa to zlepsuje. Vsetky tehotne, vazte si toho ze babatko vo vas rastie, lebo niet horsieho ako ked prave ta choroba sposobi, ze sa mu rast nechce...no keby mal niekto zaujem sa stretnut na kafco a pokecat, bolo by to fajn, lebo o tomto sa v realite aj s priatelmi velmi tazko hovori..drzim vsetkym palceky ...da sa s tym bojovat:)

Dug

Axia: myslim ze anorektici nechcu priberat - tj ze si neuvedomuju to ze su uz velmi chudi. Ak si sa snazila pribrat, a uvedomujes si to ze si chudsia ako by si mala byt, anorexia to podla mna nebude.

Skor by som tipol ze v tom mozu mat prsty tie depresie. Nechut do jedla, a chudnutie su uplne bezne priznaky depresie (poznam aj z mojho okolia...), takze mozno by si mohla skusit riesit najprv tento problem. Napriklad aj pokecom s psychologickou.