Zrejme každá dieta začína slovom od pondelka.. a keďže zajtra je pondelok, mohli by sme to skúsiť spolu. Je predsa fajn ak máme komu povedať o "prehreškoch" a pol jabĺčku navyše :D
Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie
pome, ale 100 nedam :D začnem pekne pomaličky..aj pilates dam troška ktomu :)
siwonka tak teda ideme na tie brušáky od dnes???:)
aj ja cem robiť brušakýýý..len sa mi tak nechce a keď dôjdem domov večer som unavena :)))..hehe..
uvidime či sa mi dnes bude cet, včera som si zumbovala a dnes som si ešte aj kura zabudla doma..takze chudnem :D ...
drzim palce baby :)
dnes som čítala, že keď spravíme aspoň 100 brušákov tak budeme mať brucho ako dosku...od dneska idem na to....zajtra napíšem či som aspoň 10 zvládla:D
tinaaa,
ano to je sucast mojej diety ale iba maximalne jeden den viac nie lebo keby si sa potom najedla mas to naspat a to mam len aby som sa trosku precistila..
tinaaa,
ano to je sucast mojej diety ale iba maximalne jeden den viac nie lebo keby si sa potom najedla mas to naspat a to mam len aby som sa trosku precistila..
slniecko...
ten vodový deň si si stanovila sama, alebo to je súčasť nejakej diety? Ďakujem..
noo ja som sa cez zimu tak nejak nebezpecne zacala zaokruhlovat :D teda neni to na mne moc vidno pri 171 cm ale ja to na sebe citim ...
ja viem ze sa to podari len ze ci tak skoro sa to podari:) lebo ja mam na to uz lenpar tyzdnov:(no a v plavkach budem vyzerat strasne...ja mam problem so stehnami iba a to ostatne mi ide vzdy dolu...
ja tiez ... mat znova 58-57.. cize tiez asi tak7-8 kil . A podari sa mi to !:)Nechapem preco by nemalo......:)