Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

siwonka

aj ja cem robiť brušakýýý..len sa mi tak nechce a keď dôjdem domov večer som unavena :)))..hehe..
uvidime či sa mi dnes bude cet, včera som si zumbovala a dnes som si ešte aj kura zabudla doma..takze chudnem :D ...
drzim palce baby :)

slniecko_V

dnes som čítala, že keď spravíme aspoň 100 brušákov tak budeme mať brucho ako dosku...od dneska idem na to....zajtra napíšem či som aspoň 10 zvládla:D

slniecko_V

tinaaa,
ano to je sucast mojej diety ale iba maximalne jeden den viac nie lebo keby si sa potom najedla mas to naspat a to mam len aby som sa trosku precistila..

slniecko_V

tinaaa,
ano to je sucast mojej diety ale iba maximalne jeden den viac nie lebo keby si sa potom najedla mas to naspat a to mam len aby som sa trosku precistila..

pusinkaaaa

noo ja som sa cez zimu tak nejak nebezpecne zacala zaokruhlovat :D teda neni to na mne moc vidno pri 171 cm ale ja to na sebe citim ...

slniecko_V

ja viem ze sa to podari len ze ci tak skoro sa to podari:) lebo ja mam na to uz lenpar tyzdnov:(no a v plavkach budem vyzerat strasne...ja mam problem so stehnami iba a to ostatne mi ide vzdy dolu...

pusinkaaaa

ja tiez ... mat znova 58-57.. cize tiez asi tak7-8 kil . A podari sa mi to !:)Nechapem preco by nemalo......:)