Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

pusinkaaa

cafte baby ...... moja vaha je momentalne tak 64,4.ked to dam za take 3 tyzdne na 60 budem velice rada:) Myslite ze je to nereallne ? :D

Samuela

Caute holky, ja sa teším že už tretí deň poctivo behám, zatiaľ nevydržím veľa, ale ten pocit stojí za to.:) V sobotu sa zvážim, tak verím že za týždeň pôjde kilečko dole;)

pucca

No, cavte baby :D druhy den uspesne za nami :D AKurat som sa vratila zo ZUMBY, taka som znicena, ze idem rovno spat..Ubytok na vahe ziadny, ale pocit 100% spokojnost :D tak drzim palce a zase zajtra sa ozvem..

slniecko_V

pusinkaaa na tie stehna ti odporúčam peelingy a tá masážna hlavica čo je na celulitídu je účinná...ja si to robím každý večer pred spaním a tiež keď som si niekedy sadla mala som také až diery na bokoch stehien a ako si to robím tak sa to zlepšilo o 80%...

pusinkaaaaa

ahojte baby...... ja som momentalne dost leniva a sport ale znova zacnem slubujem.:)) treti den bez sladkeho ... iba ochut. activia-co myslim neni take zle:) vecer nepapam... jem grahamove, kuraciu sunku , zeleny caj ... Nechapem ako som sa mohla niekedy tak prezierat.Teraz nie som ani taka unavena...... Ach skoda len toho strateneho casu , uz davno som mala zacat . No neva :) Bojovat sa oplati vzdy!!!
Inac baby.....ako sa zbavit toho tuku zo stehien .... ze ked si sadnem tak na bokoch stehien mam tak vela tuku :((( Co na to ?? beh ??? Diiiik a drzte sa ;-)

sylvika

a este...ja by som navrhovala aby vsetky baby co sme sa na to dali aby sme bojovali spolu...najlepsie by bolo keby sme si medzi sebou posielali hromadny mail a nie vsetko pisali sem...pride mi to viac sukromne v maili...to je moj nazor:)...co vy nato?

siwonka: nemas co zavidiet lebo postavu mam celu aj tak nahovno :D

siwonka

sylvika cem tvojich 55 hehe :)

tak už som zašvihadlovala, spravila 50 brušakov a pri telke idem cvičiť nožky :D..

a dalsie kilečko dole..ece 10 a budem spokojna :)

sylvika

ahojte baby!:)rozmyslala som ako konecne prestanem s prejedanim,niekedy je to az take ze mi je na grc :-/ ...hambim sa ale volu mam strasne slabu...teraz mam 160cm a 55kg...minule leto som mala 50kg, robila som brusaky kazdy den, nejedla som ziadne sladkosti a kolace(zozaciatku to bolo tazke bez sladkosti, no tak som si ptm zvykla ze mi uz ani na chut nesli), nejedla som po 17hod...no teraz nemam ziadne zabrany, nic z toho co som kedysi robila nerobim ...niekedy mi to pride ze jem uz len z nudy....a tak PRIPAJAM SA AJ JA K VAM! :)))