Zrejme každá dieta začína slovom od pondelka.. a keďže zajtra je pondelok, mohli by sme to skúsiť spolu. Je predsa fajn ak máme komu povedať o "prehreškoch" a pol jabĺčku navyše :D
Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie
cafte baby ...... moja vaha je momentalne tak 64,4.ked to dam za take 3 tyzdne na 60 budem velice rada:) Myslite ze je to nereallne ? :D
Caute holky, ja sa teším že už tretí deň poctivo behám, zatiaľ nevydržím veľa, ale ten pocit stojí za to.:) V sobotu sa zvážim, tak verím že za týždeň pôjde kilečko dole;)
No, cavte baby :D druhy den uspesne za nami :D AKurat som sa vratila zo ZUMBY, taka som znicena, ze idem rovno spat..Ubytok na vahe ziadny, ale pocit 100% spokojnost :D tak drzim palce a zase zajtra sa ozvem..
pusinkaaa na tie stehna ti odporúčam peelingy a tá masážna hlavica čo je na celulitídu je účinná...ja si to robím každý večer pred spaním a tiež keď som si niekedy sadla mala som také až diery na bokoch stehien a ako si to robím tak sa to zlepšilo o 80%...
ahojte baby...... ja som momentalne dost leniva a sport ale znova zacnem slubujem.:)) treti den bez sladkeho ... iba ochut. activia-co myslim neni take zle:) vecer nepapam... jem grahamove, kuraciu sunku , zeleny caj ... Nechapem ako som sa mohla niekedy tak prezierat.Teraz nie som ani taka unavena...... Ach skoda len toho strateneho casu , uz davno som mala zacat . No neva :) Bojovat sa oplati vzdy!!!
Inac baby.....ako sa zbavit toho tuku zo stehien .... ze ked si sadnem tak na bokoch stehien mam tak vela tuku :((( Co na to ?? beh ??? Diiiik a drzte sa ;-)
a este...ja by som navrhovala aby vsetky baby co sme sa na to dali aby sme bojovali spolu...najlepsie by bolo keby sme si medzi sebou posielali hromadny mail a nie vsetko pisali sem...pride mi to viac sukromne v maili...to je moj nazor:)...co vy nato?
siwonka: nemas co zavidiet lebo postavu mam celu aj tak nahovno :D
sylvika cem tvojich 55 hehe :)
tak už som zašvihadlovala, spravila 50 brušakov a pri telke idem cvičiť nožky :D..
a dalsie kilečko dole..ece 10 a budem spokojna :)
ahojte baby!:)rozmyslala som ako konecne prestanem s prejedanim,niekedy je to az take ze mi je na grc :-/ ...hambim sa ale volu mam strasne slabu...teraz mam 160cm a 55kg...minule leto som mala 50kg, robila som brusaky kazdy den, nejedla som ziadne sladkosti a kolace(zozaciatku to bolo tazke bez sladkosti, no tak som si ptm zvykla ze mi uz ani na chut nesli), nejedla som po 17hod...no teraz nemam ziadne zabrany, nic z toho co som kedysi robila nerobim ...niekedy mi to pride ze jem uz len z nudy....a tak PRIPAJAM SA AJ JA K VAM! :)))
aj ja som to čítala baby, na diva.sk.. a aj múdru radu, že na zadok je najlepšia chôdza po schodoch :D
nazačiatok stačí 30 nie?aj to bude úspech....potom začneme pridávať:))