Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

slniecko_V

no ja a sladké?včera som nevydržala a dala som si 2 horalky ale to iba preto že som mala nervy...ale sladké moc nemusím iba sem-tam ale aj pri diete by si si mala aspoň raz za týždeň dopriať niečo sladké..teda nehovorím že celú čokoládu:D ale to by nebolo nič nereálne u mňa:))inak ten zelený čaj je dobrý ale skús aj PU-ERH..ale s príchuťou citróna..má lepšiu chuť ako zelený a tiež sa z neho chudne

pusinkaaa

noo grahamovy rohlik kuracia sunka, zelenina... desiata nesladena activia. obed .sunka s pecivom-nechutil mi obed co sme mali doma to preto ;-) .Olovrant acidko + kusok rohlika a vecera zas acidko :) +nesladena kava s mliekom a liter a a pol zeleneho neslad. caju . Ale cvicenie - plavaren :) A co tyy?? Ako reagujes na sladke v tvojej blizkosti ? :))

pusinkaaa

slniecko nezufaaaaaj, schudnes uvidis to ;-)) Moj momentalny ciel je dat to na 60 .. a potom mam k tej 57-58 uz len skok :D :)

Leletko

cawte baby ja sa pridávam tiež:)..možno vám to príde blbé ale mám 12r. 162cm a 60kg a do plaviek potrebujem schudnut aspon na 57-55kg....už chudnem asi 2 tyždne a schudla som 4kg tak dufam že to takto pôjde aj ďalej....a držím všetkým palce:):):)

slniecko_V

pusinkaaa to je super:-)
ja asi už nič nedám do pusy lebo ja priberám zo všetkého:(( a za 2 mesiace neschudnem ani keby čo bolo...od zajtra budem len cvičiť a žuvačky jesť

bubu123

cfte, mozem sa pridat?? ja som dala tri kg dole ale dala som si nevedomky pavzu tyzden a kilo je spat, idem sa snazit vratit sa spat

Tinaaa

Ahojte baby, ako sa darí? Ja som zatiaľ so sebou spokojná, dnes som si nakúpila zásobu cereálií ako keby mala nastať tretia svetová :) Aj cvičím, ale nie toľko ako by som chcela, lebo mám strašne málo času posledné dni..