Zrejme každá dieta začína slovom od pondelka.. a keďže zajtra je pondelok, mohli by sme to skúsiť spolu. Je predsa fajn ak máme komu povedať o "prehreškoch" a pol jabĺčku navyše :D
Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie
2 horalky?? fuha... :)Ale hej nervy obcas robia svoje...
no ja a sladké?včera som nevydržala a dala som si 2 horalky ale to iba preto že som mala nervy...ale sladké moc nemusím iba sem-tam ale aj pri diete by si si mala aspoň raz za týždeň dopriať niečo sladké..teda nehovorím že celú čokoládu:D ale to by nebolo nič nereálne u mňa:))inak ten zelený čaj je dobrý ale skús aj PU-ERH..ale s príchuťou citróna..má lepšiu chuť ako zelený a tiež sa z neho chudne
noo grahamovy rohlik kuracia sunka, zelenina... desiata nesladena activia. obed .sunka s pecivom-nechutil mi obed co sme mali doma to preto ;-) .Olovrant acidko + kusok rohlika a vecera zas acidko :) +nesladena kava s mliekom a liter a a pol zeleneho neslad. caju . Ale cvicenie - plavaren :) A co tyy?? Ako reagujes na sladke v tvojej blizkosti ? :))
pusinkaaa
čo si dnes papala?aj si cvičila?darí sa ako vidím:))tak je dobre len tak ďalej:))
slniecko nezufaaaaaj, schudnes uvidis to ;-)) Moj momentalny ciel je dat to na 60 .. a potom mam k tej 57-58 uz len skok :D :)
pusinkaaa to je super:-)
ja asi už nič nedám do pusy lebo ja priberám zo všetkého:(( a za 2 mesiace neschudnem ani keby čo bolo...od zajtra budem len cvičiť a žuvačky jesť
caute baby dnes rano moja vaha 63,5 ...klesaa to ;-))
Ahojte baby, ako sa darí? Ja som zatiaľ so sebou spokojná, dnes som si nakúpila zásobu cereálií ako keby mala nastať tretia svetová :) Aj cvičím, ale nie toľko ako by som chcela, lebo mám strašne málo času posledné dni..