Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

Tinaaa

Rozmýšlala som nad delenou stravou, ale nad klasikou, 90 dňovka ma neoslovila, pretože tých 90 dní prísneho režimu ma laká.. skôr by som zvolila niečo menje striktné, ale účinné. Zdravú stravu, obmedziť určité jedlá, možno sa trocha aj zamerať na kalórie.. plus pohyb. Ako si schudla ty?

pisunkaaaa

71-72 som mavala aj ja.... Potom za 2 mesiace zhodila na 63 a potom na 58. nejedavala som po 17:00.. Lenze teraz ... neviem, .. ty co planujes skusit??, Mojich 65 je zatial navacsi narast hm . za posledny pol rok . Necitim sa dobre a potrebujem zhodit. A nenavidim reci typu .... ved ty si vysoka... :(

Tinaaa

O váhe mi ani nehovor.. :) tak naša "digitálka" je schopná mi ukázať, že som za deň pribrala 60 dekov.. neviem, či je to reálne, ale radšej to neriešim. OK, takže mám 165 cm a 71 - 72 kíl, niekde medzi. Budem tu často, lebo aj ja chcem niečo robiť a niečo dosiahnuť a takto budem mať väčší pocit zodpovednosti :)

puusiiinkaa

tinka... mohla by si uviest tvoj vek , vysku , vahu ? Vies aby som mala aj ja taky cca obraz o tebe :) So mnou to ide rapiidne dole vodou , sialne mi rastie vaha pretoze sa prejedam .... :(( Ale uz to nechcem , uz naozaj potrebujem MOTIVACIU a SILU bojovat so svojou vahou .. So svojou volou vydrzat ... Budes tu byvat castejsie?? Potrebujem , aby sme si pravidelne pisali , nechcem aby to casom zaniklo .... Potrebujem naozaj stalu partacku :)))Co mi bude dodavat silu :)U mna by stacilo fakt OMBEDZIT to mnozstvo jedla......... A hlavne nechapem , naco sme si kupovali vahu , ktora ma teraz len a len depta :((

Tinaaa

No super! Ja mám trocha menej cm a viac kg.. ale práve preto s tým idem bojovať. Aký spôsob zvolíme? Už som poskúšala viacero "diét", ale neviem, ktorá za to fakt stojí..