Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

Tinaaa

doubledog: milá pripomienka, každý má právo na svoj názor, ale nemusíš sa zapájať do diskusii s cieľom vyrývať..

siwonka

doubledog to ze ty más slabú vôlu neznamená ze ju ma asi kazdý :))..
ja už siesty den dietujem a baví ma to a nemam v plane prestať :)...

Držim palce baby :)) ja som si stiahla zumbu, pilates a v hornbachu kupila lano na skakanie :)

slniecko_V

čaute baby....ja sa pridávam k vám:-)
mám 18r.,169cm,69kg a chcem schudnúť do konca júla na 60kg...zatial cvičím na orbitreku každý deň po 40min,zdravo papám a vynechávam sladkosti a múčne...ale zatial sa nedarí...

doubledog

nie, nepojde vam to spolu lahsie

iba si budete par dni pisat, potom vas to prestane bavit a nikam sa v chudnuti nedostanete

pusinkaaaa

inak babeny co hovorite na potraviny typu ......
Biele acidko , gastanovy rajec ,aj ten lipovy, nesladena activia-alebo ochutena... hmm?? ;-)

pusinkaaaa

samuela Zumba je nieco supeer..:)) aj ja na to chodim , len teraz pre mnozstvo ucenia na to nemam moc cas ale snazim sa :) je to nieco ako tanecny aerobik kombinovany lat.americkými prvkami -salsa atd... Cvici sa to na iny styl hudby. Je to vazne super :) Dneska sa mi dari .. musim sa pochvalit :) U mna velmi vela zalezi od psychiky..

Samuela

Zuzika ďakujem za cenné rady, ale mne voda akosi nechutí. Snažím sa meniť minerálky a pijem len tiché (nebublinkové). 6 kíl za dva mesiace, ach keby mne sa to tak podarilo:) Chcela by som sa najprv dostať pod 70 a potom už by sa uvidelo.. čo je to zumba?

ZuzikAA

ahojte, mne sa podarilo schudnut 6 kg takym sposobom, ze som obmedzila tuky a sacharidy a zvysila prijem bielkovin... je uplne jedno ci nejete po piatej, alebo siestej, ide o mnostvo kalorii ktore prijmete v priebehu dna, akurat by sa nemalo jest priblizne 2 hodinky pre spanim, lebo to moze zatazit travenie, ked ma telo oddychovat... Este pre Samuelu: pozor na tie mineralky, zadrziavaju vodu v tele (tie mineraly a soli v nich obsiahnute), takze radsej vodu a nesladene caje.... dalej behavam, asi 2-3 x tyzdenne po 45 min a davam tam aj nejaku tu zumbu 1-2x tyzdenne... mala som 174cm a 66kg, teraz mam 60kg... schudla som to za cca 2 mesiace... drzim palce, ja by som este k 100% spokojnosti chcela dat dole tie 2 kilecka :)