Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

pucca

cavte baby :D Zajtra bude tyzdeeen, co nejem po siestej a citim sa uplne super :D DNes som si kupila korcule, zajtra ZUMBA..supeeer, snazim sa zit sportovo...Uvidim dokedy ma to bude bavit, ale zatial vpohode...Ozaj, mam problem s ranajkovanim..nevie mi niekto poradit, ze ako sa s chutou najest na ranajky ?? Pre mna by to malo byt hlavne jedlo dna, ale vobec mi rano nechuti..Drzim vsetkym palce..

Tinaaa

Hassy,
naozaj, ak sa jeden deň "pomýliš" a zješ niečo viac, telo autonaticky zareaguje tým, že priberieš.. na drastickej diete je veľmi pekné to, že schudneš rýchlo, ale nemôžeš ju držať celý život a čo potom?

Samuela

Hassy, veľmi málo ješ. Vezmi si že od rána takmer nič, obed zeleninová polievka, to je ako nič a večera ako-tak. Jo-jo efekt je tam pravdepodobný. Hej no a schudneš rýchlo. To hej.

hassy

dievcata pripajam sa ku vam:) vaha 70kg vyska 170cm, chcela by som zo zaciatku na 65 a neskor na 60...momentalne nemozem sportovat, uz tyzden mam vyvrtnuty kotnik a nalomenu kost, tak upravujem stravu :)

vcera:
R: cierna kava (ja nevladzem na ranajky nic zjest)
O: zeleninova polievka
V: zeleninovy salat s kuracim masom

dnes:
R: cierna kava
O: zeleninovy salat s kuracim masom
V: lupacka s platkom chudej sunky a platkom syra

mozno sa zda ze je to malo, ale ja strasne vela pijem vody a cajov lebo mam hrozne nizky tlak, takze mi to dost zaplni zaludok, a jem len ked som hladna...dufam ze do zaciatku jula aspon nieco zhodim... ked sa mi vylieci noha zacnem aj sportovat...zatial robim skor posilovacky...brusaky, na zadok a tak.. :)

Tinaaa

Ahojte baby, ako sa to tu krásne rozrástlo :)
Ja som dnes nešťastnica preveľká.. hnevám sa sama na seba, lebo som porušila môj dietny plán, ale bolo to v takom amoku, aj keď to nie je ospravedlnenie.. a tak si idem ľahnúť so zlým pocitom a s tým, že už nikdy!! Takže sa musím naaldiť na zajtrajší krásny dietny deň..
gratulujem inak pusinka k výsledku!!Fakt super! U mňa to nejak stojí, aj napriek dnešnému koláčiku, sa to za celý týždeň nikam nepohlo, je to trocha demotivujúce, ale mám svoje dni, takže je možné, že práve preto mám pocit, že som balónik... držím palčeky a píšte čo a ako :DD

Samuela

Práve som čítala príspevky, že pri behu je dobre sa obaliť potravinovou fóliou, že kilá pôjdu rýchlejšie dole..No, zajtra vyskúšam:)

whee_ee

hádam to nie sú slová do vetra... ale pochop, koľko chorých ľudí by dalo všetko za zdravie a dobrovoľne si ho ničiť?? :(( držím palce v zdravom chudnutí..