Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie

pusinkaaaaa

samuela preeesne si na tom ako ja , tiez som si nedavala pozor kedy co jem .,.. Len ja mam trocha menej kg.. ale s tym jedenim po 5 je to super.. to sa osvedcilo aj mne :)

Samuela

Pripájam sa aj ja. výška 170, váha 77:( Raz sa mi podarilo schudnúť 16 kíl ale už mám polovicu naspäť. Nejak som si prestala dávať pozor čo jem a kedy jem. Ale už sa nedám:) Začala som behať, čo ma veľmi baví. Môj recept ktorý sa mi aj predtým osvedčil: jesť pravidelne, po piatej nejesť, vylúčiť sladké vody, sladkosti, biele pečivo a piť veeľa minerálok. Zásoby nakúpené:) čo sa týka športu, podvečer pol hodinka behu a potom brušáky. Teším sa na výsledky:)

lucinda24

To ma byt nieco ako moja ocistna kura, nastartuje chudnutie, precisti trosku telo ... nie je to konkretny rozpis, pravidelne pocas 5 dni budem jest porcie ovocia, som teraz tak nejak naladena na to ovocie tak preco nie byt 5 dni len na nom ... ale kazdemu vyhovuje nieco ine, hlavne zdravsie sa stravovat a urcite to kilecka pojdu dole ... ja sa idem do toho od zajtra poctivo pustit, btw este som uvazovala nad ryzovou kurou, ale len 1 tyzden, tu je dobry navod ... zena.pluska.sk

Tinaaa

Luci a ako prebiehajú tie ovocné dni? To si si vymyslela sama, alebo je to nejaký overený recept..? Som zvedavec :D

lucinda24

Ahojte kocky, pridavam sa tiez :)) vyska 170cm, vaha 70kg, miery 98-74-102, stehno 58 ... ja sa chystam od pondelka na ovocnych 5 dni :) kopa ovocia uz nakupena, tak uz len sa do toho pustit .... dufam ze sa nam podari spolu ziskat krajsie postavicky :)) ...btw ja by som chcela ist na cca 55 kg ako som mavala kedysi ...

Tinaaa

A nad nejakou originál dietou si nerozmýšlala? Niečo na štýl delenej, alebo mliečnej, alebo neviem akej.. ja by som sa dala aj na to, ale neviem o niečom vhodnom, tak som sa zatiaľ rozhodla len pre túto úpravu jedálnička.. hlavne chcem dosiahnuť, aby môj kalorický príjem bol nižší ako výdaj, alebo teda ako tých odporúčaných 2000 kcal.

levicaaaaaa

tina, prúser u mňa je to, že sladké vody nepijem, sladkosti jem málo a biele pečivo tiež nejem už niekoľko rokov... :( preto ja nikdy nemám čo vylúčiť, ale váha aj tak nejde dole... :(

Tinaaa

neviem, či to bude inšpiráciou, ale ja idem na moje overené zvyky... vylúčiť sladkú vodu, sladkosti, biele pečivo... nejesť po šiestej, zaradiť do jedálnička veľa cereálií, ovocia, zeleniny.. a ešte sa chystám kúpiť si sypaný zelený čaj, lebo som sa tu dočítala, že je nápomocný pri chudnutí.

Tinaaa

Jéééj PU! Umriem z teba, že si tu :) ja mám takto väčší pocit zodpovednosti, keď nás ide na "to" viac..