Zrejme každá dieta začína slovom od pondelka.. a keďže zajtra je pondelok, mohli by sme to skúsiť spolu. Je predsa fajn ak máme komu povedať o "prehreškoch" a pol jabĺčku navyše :D
Ideme od zajtra na to? Baby, pridajte sa! Spolu to ide ľahšie
Vitaj levicaaaa :DD máš nejaký tip ako na to?
Aj ja sa pridavam: vyska 165, vaha 75... :D
Takze nejest po siestej hodine :D
ok tika ja s ti ozvem urcite ze co a ako .. aj zajtra :) tak dufam ze tu budes a pokecame :) Musim sa ist ucit tak zatial ahoj a drz sa , dokazeme to !
kočky, pridávam sa...
vek: v lete 21
výška: 166 cm
váha: 62,5 kg
:-)))
Zvykla som športovať, ale len doma a aj by som chcela, ale neviem ešte kde budem cez leto, čo budem robiť a či teda časovo budem cvičenie stíhať.. ale posnažím sa spraviť preto všetko. Prvý týždeň je vždy najťažší tak hlavne musíme vydržať.. a potom to bude stále lepšie. Telo si zvykne a dobrý pocit bude skvelou motiváciou.. :)
noo ja tal medzi 17 a 18:00. boze keby sa mi to tak podarilo . Len podla mna bude najtazsie vydrzat ten rpvy tyzden kym si na to ja aj telo zvykne.. nie ?? aj sportujes?
Jasné, že podarí! Už sa ti to predsa raz podarilo, mne taktiež.. tak prečo by to nemalo vísť aj tentokrát? Ja si hranicu nejedenia ale posúvam na osemnástu hodinu, zdá sa mi to optimálnejšie, aj vzhľadom k tomu, že chodím neskoro spať a telo ešte na niečom musí fungovať.
Sadla som za net a pisala s frajerom ktory bol vtedy vo francuzsku . Vtedy ma to uzasne drzalo ...:)) Len skoda ze je to uz minuly cas.... :( Ale ved..... Ja chcem zhodit!!! Myslis ze sa nam to podari ?? tak ideme na to od zajtra ??
Ale prečo? Hlavný je optimizmus :D takže ideme bojovať.. ja by som chcela tiež zhodiť tých desať kíl, ale je možné, že sa tá hranica posunie, uvidíme ako to pôjde. Nejesť po piatej... zrejme to je teda účinné, počula som to už od viacerých ľudí. A čo si robila, keď ťa večer pochytil záchvat hladu?
delena strava ani nic take u mna nepruchadza do uvahy kedze zijem s nasimi a mama mi nebude extra vyvarat;-) ja potrebujem tiez vylucit sladke. je to moj najvacsi problem . Ja som chidla tak ze som nejedela po tej piatej , obcas som si sla zabehat a ani netusim ako a bolo schudnute, proste som sa na to tam strasne nezameeriavala... Ale pevne verim ze ked sa mi to podarilo raz mus sa mi to podarit znova;-) Strasne by som chcela vazit 56 kil .. Ale o tom asi ani nesnivam ... dat 10 kil dole.. :)