ahoj,mam neforemnu postavu v tavare hrušy.viem ,že najlepšie by bolo chodit do posilnovne,ale mam dve male deti a nemam ich kde nechat,preto rozmyšlam kupit stepper.čo myslite pomože mi to na nohy a zadok?
stepper
baby chcem si tiež kúpiť stepper len sa chcem predtým poradiť, že ktorý je podla vás lepší na vytvarovanie bokov a zadku, obyčajný stepper alebo ten bočný? díky za radu
snehuliacik..takze v podstate papam vseetko ale sledujem kj.. preto skor vyberam menej kaloricke jedla... pecivo jem minimum, aj to len celozrnne, nie grahamove!.. vela ovocia, zeleniny, vela masa, lebo ho milujem, ale nevyprazane.. niekedy zbehnem na pizzu alebo do mekaca ked mam chut, no ale potom si to teda riadne odcvicim alebo na druhy den viac obmedzim jedlo:)..aj cokoladu si dam ked mam chut.. takze tak..pijem len cistu filtrovanu vodu a bylinne caje bez cukru..mineralkam som dala zbohom a to som bez nich nevedela byt:D.. jem 5 krát denne, kazde tri hodiny a príjem mám okolo 4-5000 kJ.tak sa pri diete odporuca.. odporucam stranku -odkaz odstránený- ... velmi nápomocna.. su tam aj kaloricke tabulky:) cvcim tak 4-5 krat do tyzdna, ked je cas aj viac.. okolo 30-60 min ale nikedy mám rychle tempo, niekedy pomalsie..aby si telo nezvyklo na tu istu zátaž, lebo potom by prestalo spalovat pri cviceni-..a tak..ak daka otazka, daj:)... no..a to mám len 17:D... ale chudnutie dietami je podla mna hlupost.. po vianociach som mala 75 kg pri výške cca 173cm a teraz mám okolo 68...vážiť sa idem až na konci mesiaca, tak neviem:D
marika cvicenie nestaci, musi sa upravit aj zivotosprava. ja mam stepper tiež cca mesiac a vysledky vidim.. cvicim ako je nizsie uvedene... ale zmenila som stravovanie..ale neobmedzujem sa radikalne
no ja mam stepper a donutim sa aspon 5 krat do tyzdna..30-60min...a bavi ma to:D ale nemam deti, hihi;) :)
ja mam mesiac stepper snazila som sa kazdy den cvicit na nom aspon 20-35 minut cvicit, ale nevidim zatial ziadny vysledok. Kupila som si ho predovsetkym pre spevnenie..kedy mam cakat vysledky?
prečo by mal byt somarina?? popri upravenej strave a vsetkemu okolo toho?