Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krvácanie z konečníka

Príspevok v téme: Krvácanie z konečníka
nokia

Pomôžte prosím.
Čo to znamená? Krvácam z konečníka, ale len vtedy keď som na potrebe. Stalo sa mi to občas a len trošičku - malá bodka a teraz som sa zhrozila! Bolo to ako pri menštruácií! Keď som sa očistila, prestalo. Ale misa bola celá červená. Čo to je? Mam strach! Pomôžte prosím.

lllmm

AHOJ, aj ja mam problem,az sa hanbim.dnes som bola na velku a zrazu vela krvi, strasne som sa vylakala, nestalo sa mi to este. mam problem s vyprazdnovanim, pretoze môzem ist na velku, len ked si strčim prst do konecníka, bez toho mi to nejde, poradte mi niekto, lebo je to strasne, uz nevladzem zit dalej tak

lori

Robi uprav stravu,tak aby obsahovala viac vlakniny atym si si zmakcil stolicu.Neboj nic vazne to nie je azatal nepotrbujes ziadne lieky

robi

Zdravim.

Dnes som zistil, ze pri velkej potrebe mi krvaca s konecnika. Ani by som nepovedal, ze krvaca len pri cisteni mam trochu krvavy papier. Nikdy pred tym sa mi to este nestalo a teraz fakt neviem ci je to vazne alebo len to ze som mal po dva dni trosku tuhsiu stolicu. Skuste mi poradit. Mam trosku obavi z lekara. Su na to nejake aj lieky???

janík

hemeroidy sa dajú výborne liečiť akupunktúrou,väčšinou zmiznú hneď po prvom sedení!!!!Nemusíš sa hanbiť ,ani sa nevyzliekaš.

anonym_877

na tomto fore je uz vytvorena tema "zlata zila", ktoru som vytvorila. ja som mala tiez problemy s krvou v stolici. jatyon, ktory tu tiez prispieva, napisal, ze by podla neho mohlo ist o zlatu zilu. neprekvapilo ma to ani, lebo v mojej rodine uz boli na zlatu zilu operovani moji rodicia aj stari rodicia. k lekarovi som neisla, lebo som sa bala. pocula som, ze kolonoskopia je dost bolestive vysetrenie a ja sa bojim tej bolesti. mama bola zas na to vysetrenie a povedala, ze sestricka jej uz chcela pichnut injekciu, ze to bola taka bolest. uz teraz mam strach. par dni po stolici ma dost bolel konecnik, ale po par dnoch to preslo. tak verim, ze neislo o nic vazne a ak islo, tak ze sa to nevrati.

kuskus

ja som to mala tiez, asi 2 tyzdne a jak prislo tak odislo.ale tiez mi to robilo poriadne halusky..neviem jak to je u teba a le mala som to iste co ty a podla mna som to mala z toho ze som raz mozno mala tvrdsiu stolicu, ktora mi sposobila nejaku thlinku na stene analneho otvoru a tym ze na zachod sa neda prestat chodit sa mi to nemalo ako zahojit, lebo sa mi to vzdy nanovo porusilo.ale postupne to preslo a teraz som uz uplne v pohode.

Martina Kokosova

ano ja som mala ten isti problem po stollici vela krvi v zachodovej mise ale vela. Nakolko som pred mesiacom mala robenu kolonoskopiu a zistili mi len hemoroidy tak to krvacanie sposobili hemoroidy.

nokia

ĎAKUJEM všetkým
TINA: Krv bola červená -jasno červena. Nemala som pri tom bolesti, akurát menšie štipanie pri čistení.
ALTERNATIVA: nemyslim, že mám "zlatú žilu"; veď si myslim, že ju nemám mať z čoho a nič necitím, keď si to skúmam prstami a ani v zkradle, keď mam byť presnejšia.
Moja strava je dosť kvalitná: okrem ineho, denne 3 jogurty, cerealie, muesli, ovocie, to všetko je na dennom poriadku a pijem 2.5 litra nesýtenej minerálky a cca 0,5 bylinkové čaje denne.
A ešte je tu niečo: často mám pocit nafuknutia.
Kde je chyba? čo nie je v poriadku?